آموزش زبان دایلو در اینجا به بررسی کامل آزمون زبان انگلیسی OET که برای شاغلین رشته های علوم پزشکی طراحی شده است می پردازد و درباره هزینه آزمون، منابع آموزشی، فرمت و ساختار و تاریخ و مکان های برگزاری این آزمون به شما توضیح می دهیم. پس این مطلب را تا انتها مطالعه بفرمایید.

آزمون زبان انگلیسی OET علوم پزشکی

مقدمه ای درباره آزمون OET:

این آزمون که نام کامل آن Occupational English Test است، برای سنجش سطح زبان انگلیسی شاغلین رشته های علوم پزشکی طراحی شده است. این آزمون به ارزیابی سطح مکالمه و توان برقراری ارتباط کارکنان رشته های پزشکی که مایل اند در کشور های انگلیسی زبان مشغول به کار شوند، می پردازد.

این آزمون برای شغل های دندانپزشکی، علوم تغذیه، پزشکی، پرستاری، کار درمانی، چشم پزشکی، داروسازی، فیزیوتراپی، پا درمانی، رادیو گرافی، آسیب شناسی کلامی و علوم دامپزشکی مناسب می باشد.

آزمون OET در اواخر دهه 1980 توسط پروفسور تیم مکنمارا زیر نظر اداره ملی تشخیص مهارت های خارجی استرالیا (NOOSR) طراحی شد. از آن زمان به بعد، این آزمون مورد تحقیق و بررسی بسیار برای ایجاد بهبود در آن قرار گرفته است تا با فرضیه و ایده های امروزی در ارتباط با سنجش سطح زبان هماهنگ باشد. بسیاری از این تحقیقات توسط مرکز تحقیقات زبان دانشگاه ملبورن استرالیا و دپارتمان زبان کمبریج صورت گرفته است.

از سال 2013 میلادی مالکیت این آزمون بر عهده شورای ارزیابی زبان باکس هیل کمبریج (CBLA) قرار گرفته است که اعضای آن، دپارتمان زبان کمبریج و موسسه باکس هیل می باشند.

فرمت و ساختار آزمون OET به چه شکل است؟

این آزمون بررسی هر 4 مهارت زبان انگلیسی (شنیداری، درک مطلب، نوشتن و صحبت کردن) را به صورت معتبر و قابل اعتماد انجام می دهد. همچنین تمرکز ویژه ای بر روی توانایی برقراری ارتباط در شغل های مرتبط با علوم پزشکی و بهداشت دارد. زمان بندی بخش های مختلف این آزمون به شکل زیر می باشد.

راهنمای آزمون پزشکی پرستاری OET
  • مهارت شنیداری (Listening): تقریبا 45 دقیقه
  • مهارت درک مطلب (Reading): 60 دقیقه
  • مهارت نوشتار (Writing): 45 دقیقه
  • مهارت مکالمه (Speaking): حدود 20 دقیقه

تست مهارت شنیداری (Listening):

در این بخش از آزمون دهندگان انتظار می رود که بتوانند صحبت هایی در ارتباط با موضوعات بهداشت را به خوبی دنبال کرده و متوجه شوند، مثل مشاوره به بیماران و سخنرانی های پزشکی.

قسمت اول: در این قسمت آزمون دهندگان به 2 مشاوره (Consultation) گوش خواهند داد که هر کدام حدود 5 دقیقه زمان می برد و نیاز است که یکسری مطالب توسط آزمون دهندگان، از صحبت ها تشخیص داده شود. نیاز است که شرکت کنندگان یادداشت های متخصصی که مشاوره پزشکی می دهد را طبق صحبت های او کامل کنند.

قسمت دوم: در این قسمت سنجش سطح درک آزمون دهندگان به جزئیات، مطالب اصلی، دیدگاه ها و اهداف صحبت ها صورت می گیرد که در ارتباط با محیط های کاری مرتبط با موضوعات بهداشت و پزشکی است. آزمون دهندگان به 6 فایل صوتی که برای آن ها پخش می گردد، گوش می دهند و برای هر لیسنینگ، یک سوال چند گزینه ای (Multiple-choice) را نیاز است که پاسخ بدهند. مدت زمان هر فایل صوتی حدود 1 دقیقه می باشد.

قسمت سوم: در این بخش، آزمون دهندگان در توانایی دنبال کردن یک ارائه (Presentation) از پیش ضبط شده و یا یک مصاحبه در ارتباط با موضوعات بهداشت و پزشکی، ارزیابی می شوند. آن ها به 2 فایل صوتی گوش می دهند و نیاز است تا به 6 سوال چند گزینه ای برای هر لیسنینگ پاسخ دهند. مدت زمان هر فایل صوتی حدود 5 دقیقه می باشد.

تست مهارت درک مطلب (Reading):

در تست مهارت ریدینگ، از آزمون دهندگان انتظار می رود که بتوانند متن های مرتبط با موضوعات بهداشت و پزشکی را درک کرده و به خوبی متوجه شوند.

قسمت اول: در این قسمت که 15 دقیقه زمان می برد، توانایی شرکت کنندگان در شناسایی مطالب به خصوص از 4 متن کوتاه بررسی می گردد که نیاز است به طور سریع و موثر این کار صورت گیرد. موضوع هر 4 متن کوتاه مرتبط با یک مبحث مرتبط با مسائل بهداشت می باشد و نیاز است که آزمون دهندگان در این محدوده زمانی به 20 سوال پاسخ دهند. نوع سوالات شامل، ارتباط دهی میان مطالب (matching)، تکمیل جملات (sentence completion) و سوالات پاسخ کوتاه (Short answer) می باشد.

فرمت آزمون oet

قسمت دوم و سوم: انجام این بخش از مهارت درک مطلب نیاز به دقت و تمرکز بیشتری دارد. در قسمت دوم، آزمون دهندگان در توانایی شناسایی جزئیات، موضوع اصلی و دیدگاه های اصلی با خواندن 6 متن که در ارتباط با مباحث بهداشت هستند، ارزیابی می گردند. طول هر متن بین 100 الی 150 کلمه می باشد و مطالب آن ها می تواند از اسناد قوانین مرتبط با سیستم های بهداشت، راهبرد های بیمارستان ها، کتابچه های راهنما یا مطالب در ایمیل ها و یادداشت ها باشد. برای هر متن یک سوال چند گزینه ای درنظر گرفته شده است.

در قسمت سوم، توانایی آزمون دهندگان در درک و تشخیص جزئیات و دیدگاه ها در 2 متن که مورد توجه شاغلین رشته های علوم پزشکی می باشد، ارزیابی می گردد. طول هر متن حدود 800 کلمه است و برای هر متن 8 سوال 4 گزینه ای در نظر گرفته شده است. مدت زمان قسمت دوم و سوم حدود 45 دقیقه می باشد.

تست مهارت نوشتار (Writing):

در این بخش نیاز است که آزمون دهندگان نامه ای را بنویسند که معمولا یک معرفی نامه می باشد. در برخی از مواقع برای یکسری از شغل ها، نامه دیگری نیاز است که نوشته شود، مثل نامه ای برای انتقال یا مرخصی، نامه مشاوره یا برای اطلاع رسانی به بیماران، مراقبین یا یک گروه. دقت داشته باشید که نوع سوال شما در مهارت نوشتار طبق شغل و رشته تحصیلی شما می باشد.

به این معنا که یک دندانپزشک این بخش را در ارتباط با دندانپزشکی انجام می دهد یا یک پرستار این قسمت را در ارتباط با شغل پرستاری انجام خواهد داد. مدت زمان این بخش 45 دقیقه می باشد.

تست مهارت مکالمه (Speaking):

سوال های این بخش نیز همانند تست رایتینگ، مرتبط با شغل آزمون دهنده می باشد و نیاز است که در این بخش آزمون دهندگان 2 تا نقش را بازی کنند. در هر نقش، شرکت کننده نقش شغل خود را بازی می کند، برای مثال یک پرستار و یا یک پزشک داروساز. از طرف  دیگر طرف صحبت نقش یک بیمار، مشتری یا بستگان یا مراقبین بیمار را بازی می کنند. در رشته های علوم دامپزشکی، مصاحبه کننده، مالک یا مراقب حیوانات خواهد بود.

در هر تست اسپیکینگ، هویت و شغل آزمون دهندگان توسط ممتحنین بررسی می گردد و صحبت مقدماتی نیز در ارتباط با زمینه شغلی شرکت کنندگان بیان می گردد. سپس نقش شرکت کنندگان به آن ها ارائه می گردد و آن ها 3 دقیقه زمان دارند تا خود را آماده کنند، سپس در 5 دقیقه نقش خود را برای هر نقش ارائه شده، بازی می کنند.

در ابتدا آزمون دهندگان نقش خود را که بر روی کارتی نوشته شده است، دریافت خواهند کرد و در هنگام بازی کردن نقش نیز، می توانند کارت را پیش خود نگه دارند. بر روی کارت، شرایط و آنچه که انتظار می رود آزمون دهندگان انجام دهند، نوشته شده است. همچنین آزمون دهندگان می توانند بر روی این کارت یادداشت کنند و یا اگر سوالی در ارتباط با نقش خود داشته باشند، می توانند در جلسه اسپیکینگ، از ممتحنین سوال خود را بپرسند.

نقش ها طبق نیاز ها و انتظاراتی است که از شاغلین در محیط های کاری مربوطه تصور می شود که انجام گردد. مصاحبه کننده در هنگام بازی کردن نقش، یک متن از پیش نوشته شده را دنبال می کند و در نتیجه ساختار تست اسپیکینگ برای کلیه آزمون دهندگان در یک حوزه کاری، به صورت مشابه می باشد. نقش های مختلفی در تاریخ برگزاری آزمون برای شرکت کنندگان در رشته های مختلف، برگزار می شود.

امتیازدهی و نمرات آزمون OET چگونه است؟

در آزمون زبان OET به هر یک از 4 مهارت اصلی زبان انگلیسی از 0 تا 500 نمره تعلق می گیرد و افزایش و کاهش نمره به صورت 10 نمره ای می باشد. همچنین نمرات عددی به سیستم امتیازدهی دیگری که با حروف A تا E نشان داده می شوند، مرتبط هستند. به این معنا که A بالاترین نمره و E کم ترین نمره می باشد. در آزمون OET، نمره کل وجود ندارد. در زیر به بررسی دقیق تر نمرات این آزمون می پردازیم:

امتیازات آزمون oet
  • نمره 450 تا 500 (سطح A): نشان دهنده این است که آزمون دهندگان می توانند به صورت روان و موثر با بیماران و همکاران خود، با کلمات و لحن مناسب صحبت کنند. آن ها می توانند به طور کامل هر نوع زبان شفاهی و کتبی را متوجه شوند.
  • نمره 350 تا 440 (سطح B): آن ها می توانند به شکل موثر با بیماران و همکاران شغلی خود، با لحن و کلمات مناسب صحبت کنند. اما تنها در برخی مواقع کم دقتی و تامل وجود خواهد داشت. در مباحث کلینیکی و پزشکی از درک خوبی برخوردار می باشند.
  • نمره 300 الی 340 (سطح C+): آزمون دهندگان در این سطح می توانند مکالمه های در ارتباط با مطالب و محیط های بهداشت را پیش ببرند. اما در برخی موارد در ارئه مطالب خود، اشتباه و عدم پیوستگی دیده می شود. اما به طور کلی می توانند صحبت های مرتبط با همکاران خود را در حوزه کاری خود، متوجه شوند.
  • نمره 200 الی 290 (سطح C): توضیحات نمره سطح C+ برای این طیف نمره نیز صدق می کند.
  • نمره 100 الی 190 (سطح D): شرکت کنندگانی که این نمرات را کسب کنند، می توانند تا حدودی به صحبت کردن بپردازند و مطالب اختصاصی واضح در حوزه خود را به خوبی متوجه می شوند، اما ممکن است برای وضوح درک خود، سوال بپرسند.
  • تکرر اشتباهات و درک اشتباه مطالب به صورت مکرر اتفاق می افتد و استفاده بیش از حد از عبارت های تخصصی می تواند در کیفیت ارئه مطلب آن ها، تاثیر گذار باشد.
  • نمره 0 الی 90 (سطح E): آن ها می توانند مکالمه های ساده ای را در ارتباط با موضوعات آشنا داشته باشند و ایده های اصلی را در پیام های کوتاه و ساده، درک کنند، اما معمولا برای وضوح سوال می پرسند. شدت زیاد اشتباه ها و اشتباه استفاده کردن یا بیش از حد استفاده کردن عبارت های تخصصی می تواند باعث کاهش چشمگیر کیفیت مکاتبه و صحبت کردن آن ها شود.

در بخش های لیسنینگ و ریدینگ، پاسخ هایی که به قسمت اول این دو تست ارائه شده اند، توسط ممتحنین آزمون OET ارزیابی می گردند و پاسخ هایی که به سوال های ریدینگ و لیسنینگ در قسمت های دوم وسوم داده شده اند، توسط کامپیوتر اسکن و امتیازدهی می شود.

ممتحنینی که بخش اول را تصحیح می کنند، طبق یک “راهنمای نمره دهی” این کار را انجام می دهند و پاسخ هایی را که باید نمره کسب کنند و نحوه شمارش نمرات در آن بیان شده است. ممتحنین با استفاده از این راهنما تصمیم می گیرند که آیا شرکت کننده، مطالب صحیح کافی را برای کسب نمره ارائه داده است یا خیر. ممتحنین از نظر پیوستگی و دقت عمل، تحت نظارت می باشند و پاسخ هایی که به سوالات قسمت اول داده شده اند، توسط حداقل 2 ممتحن بررسی می گردند.

در بخش رایتینگ و اسپیکینگ، عملکرد آزمون دهندگان توسط حداقل 2 ممتحن مورد بررسی قرار می گیرد. ممتحنینی که در جلسه مصاحبه از شرکت کنندگان امتحان می گیرند، امتیازدهی به آزمون دهندگان را انجام نمی دهند. ممتحنینی که به بررسی پاسخ های شرکت کنندگان می پردازند، به طور دائم تحت نظارت می باشند تا میزان دقت و پیوستگی آن ها در نمره دهی بررسی گردد و از مطابق بودن نمرات با سختی آزمون اطمینان حاصل شود.

اگر که نمره ای که توسط ممتحنین ارائه می گردد، با یکدیگر تفاوت داشته باشد، بررسی پاسخ های آزمون دهنده توسط حداقل یک ممتحن مقیم تر نیز صورت می گیرد. در نمره دهی به پاسخ های بخش نوشتار (رایتینگ)، عملکرد آزمون دهندگان بر طبق 5 عامل، بررسی می گردد. پاسخ به کلیه سوال های خواسته شده، متناسب بودن زبان، درک مطالب، دستور زبان و پیوستگی جملات و ویژگی های ظاهری مثل املاء، علامت گذاری و چیدمان پاراگراف ها. این عوامل طبق طیف 0 تا 6 نمره، امتیازدهی می شود. برای کسب مثلا نمره 350 در این بخش، نیاز به عملکرد خیلی خوب در هر 5 موضوع بیان شده می باشد.

ارزیابی عملکرد شرکت کنندگان در مهارت اسپیکینگ، با درنظر گرفتن 9 عامل صورت می گیرد که 4 تا از آن ها در ارتباط با زبان شناسی می باشد. این موارد شامل قابل فهم بودن مطالب، روان صحبت کردن، مناسب بودن زبان، گرامر و فن بیان می باشد که از بین 0 تا 6 نمره، امتیازدهی می شود. 5 عامل دیگر مرتبط با صحبت های کلینیکال یا پزشکی هستند که شامل نشان های برقراری ارتباط، نشان های درک مطلب و درنظر گرفتن شرایط بیماران، استفاده از ساختار مناسب و کسب و ارائه مطالب لازم می باشد.

ارزیابی این 5 عامل با ارائه بین 0 تا 3 نمره صورت می گیرد. برای کسب نمره 350 در تست مهارت اسپیکینگ، سطح عملکرد خوبی در هر 9 عامل تعریف شده، نیاز می باشد.

نتایج و تاریخ های برگزاری آزمون OET:

این آزمون 14 بار در سال برگزار می گردد، برای اطلاع از به روز ترین تاریخ های برگزاری آزمون OET و مراکز برگزاری، بر روی آن کلیک کنید. نتایج این آزمون حدود 16 روز پس از تاریخ برگزاری به صورت اینترنتی منتشر می گردد. گزارش عملکرد آزمون دهندگان پس از انتشار نتایج آنلاین، از طریق آدرس پستی، به دست آن ها خواهد رسید. همانطور که در بخش های قبل بیان کردیم، در این آزمون نمره کل وجود ندارد و شرکت کنندگان در هر یک از 4 مهارت اصلی زبان، امتیاز خود را کسب می کنند. اکثر مراکز شناخته شده از آزمون دهندگان انتظار دارند که در سطح B در هر یک از 4 مهارت زبان باشند.

همچنین نمرات این آزمون به مدت 2 سال معتبر می باشد و اکثر مراکز شناخته شده از آزمون دهندگان این انتظار را دارند که نمرات لازم برای پذیرش را در 1 بار امتحان دادن، کسب کنند. توصیه دایلو به همه متقاضیان این است که قبل از شرکت در این آزمون، حتما با مرکز مورد نظر خود صحبت کنند، تا از به روز ترین شرایط لازم، مطلع گردند.

نتایج آزمون OET

سوالات رایج در ارتباط با آزمون OET:

هزینه آزمون OET چقدر است؟

هزینه شرکت در آزمون کامل OET که شامل تست 4 مهارت زبان می باشد، 587 دلار استرالیا می باشد. هزینه شرکت در تنها یکی از این 4 تست، 200 دلار استرالیا می باشد. هنگام ثبت نام اینترنتی، مبلغ 7 دلار نیز برای رزرو آزمون نیاز است که پرداخت گردد.

از چه منابع آموزشی برای آمادگی برای شرکت در این آزمون استفاده کنم؟

برای دریافت نمونه سوالات و منابع آزمون OET، با کلیک بر روی آن، به صفحه مربوطه منتقل خواهید شد.

چه مراکزی آزمون OET را مورد قبول می دانند؟

این آزمون مورد تایید بسیاری از شورا ها و مراکز بهداشت در کشور های استرالیا، نیوزلند، انگلیس، ایرلند، دبی، سنگاپور، نامیبیا و اوکراین می باشد.

منابع آزمون oet

بسیاری از سازمان ها شامل بیمارستان ها، دانشگاه ها و کالج ها، از آزمون OET به عنوان سند توانایی کارکنان در استفاده موثر از زبان انگلیسی در محیط های بهداشت و درمان استفاده می کنند. همچنین این آزمون توسط وزارت امور داخلی استرالیا و اداره مهاجرت نیوزلند برای تمام بند های کسب ویزا مورد قبول می باشد.

هر کدام از سازمان ها خود تعیین کننده نمره لازم برای عملکرد مناسب در محیط های بهداشت و درمان هستند. برای اطلاع از نام تک تک این مراکز و کسب اطلاع بیشتر، به وبسایت OET سر بزنید.

آیا آزمون OET از نظر علمی و تحقیقاتی تایید شده است؟

بله، پس از حدود 30 سال تحقیق و بررسی، سوالات این آزمون طراحی می شوند و آزمون OET به طور مکرر به روز می گردد تا با آخرین تغییرات آزمون های زبان در ارتباط با موضوعات بهداشت، هماهنگ باشد. تاکید به خصوصی به اعتبار و اطمینان نسبت به این آزمون شده است. برترین اساتید توسعه دهنده آزمون های زبان، به طور مداوم به توسعه این آزمون می پردازند و با متخصصین حوزه های بهداشت و درمان مشورت می شود. این بخاطر این است که اطمینان از مرتبط بودن سوال ها و بخش های آزمون به محیط های شغلی رشته های علوم پزشکی حاصل گردد.

نمرات تست مهارت لیسنینگ به چه شکل می باشد؟

کل مهارت لیسنینگ 42 نمره دارد که 24 نمره به قسمت اول، 6 نمره به قسمت دوم و 12 نمره به قسمت سوم اختصاص داده شده است.

چه لهجه هایی در لیسنینگ آزمون OET شنیده می شود؟

سعی شده است که از طیفی از لهجه های گوناگون استفاده شود تا جنبه جهانی محیط کار درمانی بهتر احساس شود.

لهجه های اصلی شامل استرالیایی، بریتیش، امریکایی و انواع دیگر لهجه ها مثل نیوزلندی، ایرلندی، کانادایی، آفریقای جنوبی و… می باشد.

پاسخ سوالات لیسنینگ در کجا نوشته می شود؟

کلیه پاسخ ها در پرسش نامه نوشته می شود. برای قسمت اول، پاسخ ها در جا های خالی که فراهم شده است، نوشته می شود و برای قسمت های دوم و سوم، نیاز است که گزینه های صحیح پر رنگ گردند.

آیا زمان برای بررسی پاسخ های سوالات لیسنینگ درنظر گرفته شده است؟

بله، آزمون دهندگان در پایان تست لیسنینگ 2 دقیقه زمان دارند تا جواب های خود به هر 3 بخش تست لیسنینگ چک کنند. همچنین فایل های صوتی بخش لیسنینگ، تنها 1 بار در جلسه آزمون پخش خواهند شد.

آیا در تست لیسنینگ نیاز است که دقیقا آنچه را که شنیده ام بنویسم؟

در قسمت اول (مشاوره)، نیاز است که آزمون دهندگان یادداشت ها را طبق آنچه که در لیسنینگ می شنوند کامل کنند.

راهنمای آزمون OET

در این قسمت نباید که بازگویی مطالب به زبان خود صورت گیرد و یا تغییر پیدا کند.

آیا در صورت نوشتن مطالب اضافه تر در بخش لیسنینگ، نمره از دست می دهم؟

جریمه ای برای نوشتن مطالب بیشتر طبق “دفترچه راهنمای نمره دهی ممتحنین” درنظر گرفته نشده است. اما در صورتی که نوع نوشته به شکلی باشد که حرف قبلی را نقض کند و یا معنی را مبهم کند، نمره کسر می گردد.

آیا در صورت وجود غلط املائی در تست لیسنینگ، نمره کسر می گردد؟

خیر، جریمه ای برای غلط های املائی وجود ندارد، به شرطی که معانی آنچه که نوشته شده است برای دیگر شاغلین حوزه بهداشت نیز واضح باشد. دقت داشته باشید که مبحث تاثیر غلط املائی در تست مهارت لیسنینگ متفاوت است نسبت به تاثیر آن در مهارت های ریدینگ و رایتینگ.

سوالات رایج درباره ریدینگ آزمون OET:

بخش ریدینگ چگونه نمره دهی می شود؟

نمره کل تست مهارت درک مطلب 42 امتیاز است که 20 نمره به قسمت اول، 6 نمره به قسمت دوم و 16 نمره به قسمت سوم تعلق می گیرد.

پاسخ سوالات ریدینگ باید در کجا نوشته شود؟

در قسمت اول نیاز است که پاسخ خود را در جاهای خالی مرتبط به سوال ها بنویسید و در قسمت دوم وسوم نیاز است که گزینه صحیح را پر رنگ نمایید. دقت کنید که پاسخ هایی که در جا های دیگر پرسشنامه نوشته شوند، تصحیح نشده و به آن ها نمره ای تعلق نمی گیرد.

آیا برای بررسی پاسخ های خود به سوالات ریدینگ زمان دارم؟

زمان اضافه در پایان آزمون برای بررسی پاسخ ها به سوالات ارائه نمی شود و مدیریت زمان برای این کار بر عهده آزمون دهندگان می باشد. اما این را نیز درنظر داشته باشید که آزمون به شکلی طراحی شده است که زمان کافی برای خواندن، انتخاب پاسخ و بررسی وجود دارد.

ریدینگ آزمون OET

توصیه دایلو به کلیه متقاضیان این است که زمان قسمت اول تست ریدینگ محدود می باشد و پس از 15 دقیقه، برگه ها جمع آوری می شوند. پس بعد از آن زمان برای بررسی پاسخ های خود، نخواهید داشت.

آیا کلماتی که در پاسخ به سوالات ریدینگ استفاده می شود باید دقیقا طبق متن باشد؟

بله، در قسمت اول تست ریدینگ، آزمون دهندگان باید دقیقا از کلمات یا عبارات کوتاهی که در 4 متن وجود دارد به عنوان پاسخ خود استفاده کنند.

آیا می توانم از مخفف در پاسخ به سوالات ریدینگ استفاده کنم؟

خیر، نوشتن کلمات به شکل مخفف صحیح نمی باشد، مگر اینکه در متن ریدینگ نیز، عبارت مورد نظر به شکل مخفف نوشته شده باشد.

آیا داشتن غلط املائی در ریدینگ، باعث کسر نمره می شود؟

 بله، برای کسب نمره نیاز است که از املای صحیح کلمات استفاده شود و پاسخ هایی که از نظر املائی درست نوشته نشده باشند، هیچ نمره ای دریافت نخواهند کرد. نوع دیکته کلمات در انگلیسی بریتیش و امریکایی هر دو قابل قبول می باشد. برای مثال کلمه color و colour هر دو صحیح هستند.

سوالات رایج درباره رایتینگ آزمون OET:

آیا در تست رایتینگ مهم است که نوشته های ارائه شده را بخوانیم و نوشته خود را برنامه ریزی کنیم؟

توصیه دایلو به کلیه آزمون دهندگان این است که برای اینکه بتوانید بهترین عملکرد را داشته باشید، بسیار مهم است که سوال و نوشته ها را خوب درک کنید و پاسخ خود را برنامه ریزی کنید. مدت زمان 5 دقیقه که در ابتدای بخش رایتینگ درنظر گرفته شده است، فرصت مناسبی برای انجام این کار است.

آیا در صورت وجود غلط املایی در پاسخ به تست رایتینگ، نمره کسر می گردد؟

بله، دیکته، علامت گذاری و چیدمان نوشته آزمون دهندگان بخشی از ویژگی های ارائه (Presentation) آن ها می باشد. هرگونه اشتباه در این زمینه، محاسبه شده و در نمره آزمون دهندگان تاثیر گذار می باشد.

اگر کمتر یا بیشتر از تعداد کلمات مورد نیاز نوشته شود، نمره کسر می شود؟

جریمه اتوماتیکی برای نوشتن کمتر یا بیشتر از محدودیت لغت درنظر گرفته شده که بین 180 الی 200 کلمه است، وجود ندارد. اما لازم است که به این مسئله فکر کنید که اگر خیلی بیشتر نوشته باشید، احتمال این وجود دارد که مطالب غیر مرتبط را نیز شامل کرده اید و یا نوشته شما به خوبی نظم بندی نشده است. از طرف دیگر اگر که خیلی کمتر از میزان تعیین شده نوشته باشید، به این معنا است که سوال را خوب متوجه نشده اید و یا مطالب مهمی را از قلم انداخته اید. در هر صورت امتیاز آزمون دهندگان در 5 عامل اصلی ارزیابی نوشته که درباره آن صحبت کردیم، نمایانگر کلیه ضعف ها در بخش های مختلف می باشد.

آیا می توانم از مخفف در تست رایتینگ در نوشته خود استفاده کنم؟

استفاده از مخفف هایی که به طور رایج در حرفه آزمون دهندگان قابل فهم و مورد قبول می باشد و برای ممتحنین واضح باشد، اشکالی ندارد. برای مثال BMI مخفف Body Mass Index است و یا واحد های اندازه گیری مثل mg که به معنای “میلی گرم” است. همچنین نیاز است که آزمون دهندگان در نظر داشته باشند که خواننده متن آن ها چه افرادی هستند. اگر که مخاطبین آن ها، شاغلین حوزه بهداشت باشند، پس استفاده از این مخفف ها قابل درک و واضح است. اما اگر مطالب برای افرادی که در چنین حوزه کاری نیستند نوشته شود، استفاده از شکل کامل کلمات ترجیح داده می شود.

سوال های رایج در ارتباط با تست اسپیکینگ OET

آیا می توانم بر روی کارت های تست اسپیکینگ چیزی بنویسم؟

بله، آزمون دهندگان می توانند بر روی کارت هایی که نقش آن ها توضیح داده شده است، یادداشت کنند و در طی بازی کردن نقش خود، می توانند به کارت در هر زمان نگاه کنند. در پایان تست نیاز است که کارت ها به ممتحن بازگردانده شود.

آیا در تست اسپیکینگ، اگر که نتوانم نقشی که بازی می کنم را به اتمام برسانم، نمره کسر می گردد؟

هر نقش به شکلی طراحی شده است که نمایانگر توانایی صحبت کردن آزمون دهندگان در شرایط کاری مرتبط با شغل خود باشد. معمولا بازی کردن نقش ها در مدت زمان 5 دقیقه ای به طور طبیعی پایان می یابد. اگر چنین چیزی ایجاد نشود، ممتحن اشاره می کند که وقت آن رسیده است که بازی نقش خاتمه یابد.

جریمه ای برای تکمیل نکردن تمامی عناصر بر روی کارت وجود ندارد. اما آنچه که نیاز است درنظر داشته باشید، این است که هرچه بیشتر عناصر اشاره شده بر روی کارت را پوشش دهید، سند بیشتری را به عنوان اثبات سطح زبان خود به ممتحنین ارائه خواهید داد. توصیه دایلو این است که از زمان آماده سازی که در ابتدا داده می شود، برای درنظر گرفتن عناصر روی کارت اختصاص دهید. به این فکر کنید که کدام یک از عناصر ممکن است از شما بخواهد که مطلبی را در جزئیات بیشتری توضیح دهید و یا نیاز باشد از بیمار درخواست توضیح بیشتر کنید.

امیدواریم که با مطالعه این مطلب درباره آزمون OET، توانسته باشیم به بسیاری از سوالات شما علاقه مندان پاسخ دهیم و با این آزمون بیشتر آشنا شده باشید.

برای شروع دوره خود، فرم ثبت نام را تکمیل نمایید و با ما تماس بگیرید.