جزوه آموزش آزمون آیلتس (IELTS):

موسسه زبان دایلو در اینجا به شما جزوه آزمون آیلتس را ارائه می دهد که با مطالعه آن و بکارگیری توصیه ها و نکات در تمرین های خود بتوانید به طور کامل با ازمون ایلتس آکادمیک و جنرال آشنا شوید و نمره مورد نظر خود را کسب کنید. در ادامه نیز توصیه هایی برای موفقیت در آزمون IELTS را به شما ارائه می دهیم. پس این مطلب را تا انتها مطالعه بفرمایید.

جزوه های آزمون آیلتس

برای دانستن همه چیز درباره آزمون آیلتس که شامل فرمت و ساختار آزمون، انواع سوال ها، روش نمره دهی، اعتبار مدرک آیلتس و… بر روی این قسمت کلیک کنید.همچنین برای دانلود جزوه آیلتس  که به صورت رسمی می باشد، بر روی آن کلیک کنید. اما برای اینکه بتوانید حداقل نمره 7 را در آزمون آیلتس کسب کنید، شرکت در دوره تدریس خصوصی آیلتس که توسط بر ترین اساتید دایلو برگزار می گردد را به شما توصیه می کنیم.

اما پس از مطالعه کردن جزوه های آیلتس و آشنا شدن با سوال ها و بخش های مختلف این آزمون، نیاز است که یک برنامه مطالعاتی داشته باشید تا بتوانید به صورت موثر به تمرین کردن بپردازید. فرض کنید که شما زمان بسیار کمی (مثلا 20 روز) را تا تاریخ برگزاری آزمون خود دارید و نیاز است که نمره 7 را در آزمون آیلتس کسب کنید.

دقت داشته باشید که نیاز است که سطح زبان انگلیسی شما در حد مطلوب باشد تا در این مدت زمان 20 روز بتوانید با تمرکز بر روی مهارت های آیلتس، نمره مورد نظر خود را کسب کنید. 20 روز زمان برای آمادگی برای شرکت در آزمون آیلتس، بدون داشتن دانش کمی از زبان انگلیسی کافی نمی باشد، بلکه توصیه می کنیم که از این زمان برای مرور مطالب زبان انگلیسی عمومی و آشنا کردن خود با ساختار آزمون آیلتس استفاده کنید.

چقدر زمان برای آمادگی در آزمون آیلتس نیاز است؟

پاسخ این سوال کاملا بستگی به سطح زبان انگلیسی شما و نمره ای را که می خواهید کسب کنید دارد. سطح زبان و توانایی های افراد مختلف متفاوت می باشد و به صورت متفاوت و با سرعت های گوناگون یاد می گیرند. در نتیجه خیلی خود را برای آمادگی در مدت زمان بسیار کم تحت فشار قرار ندهید.

جزوه ایلتس

به طور واقع بینانه، مدت زمان 1 هفته و نیم برای آشنایی با فرمت و ساختار آزمون آیلتس و یادگیری استراتژی هایی برای گرفتن امتیاز بالا کافی می باشد. برای مشاهده راهنمای کامل ساختار آیلتس بر روی آن کلیک کنید.

چگونه باید برای آزمون آیلتس خود را آماده کنید؟

اگر که مدت زمان مطالعه شما تا تاریخ برگزاری آزمون، کوتاه می باشد، بسیار حائز اهمیت است که اطمینان حاصل کنید که مطالعات شما تا حد امکان به صورت هوشمندانه و موثر باشد. نیاز است که شما 20 روز درنظر گرفته شده را به مطالعه آیلتس اختصاص دهید. مدت زمان 20 روز به سرعت خواهد گذشت، در نتیجه اطمینان حاصل کنید که از هر ساعت مطالعه خود، بیشترین بهره را ببرید.

موسسه زبان دایلو به شما توصیه می کند که در ابتدا در یک آزمون آزمایشی آیلتس شرکت کنید تا سطح فعلی خود و نقاط ضعف و قوت خود را بهتر درک کنید. اما دقت داشته باشید که به صورت تمام وقت هم مشغول به درس خواندن و مطالعه کردن در این مدت زمان نباشید، زیرا اگر که به صورت 24 ساعت هفته نیز مطالعه کنید، عملکرد خوبی را نخواهید داشت.

توصیه ما به شما این است که حتما زمان هایی را برای استراحت در بین زمان های مطالعات خود قرار دهید تا مطالبی که خوانده اید، به خوبی در ذهن و حافظه شما باقی بماند. قبل از اینکه شروع به تمرین کردن رایتینگ، ریدینگ، لیسنینگ و اسپیکینگ کنید، بسیار مهم است که در ابتدا خود را با ساختار این آزمون (در بالا راهنمایی هایی قرار داده ایم) آشنا کنید.

همچنین به شما توصیه می کنیم که تمرین ها را پس از مدتی در شرایط مشابه آزمون (محدودیت زمانی) انجام دهید تا با سرعت آزمون آیلتس آشنا شوید و به آن عادت کنید. برای تست های ریدینگ و رایتینگ، نیاز است که از یک ساعت استفاده کنید و در قبل از شروع کردن تست زنی، به مدت 1 ساعت برای هر تست زمان بگیرید.

برای تست لیسنینگ، تمرین کردن نوشتن پاسخ ها در حین گوش دادن به لیسنینگ ضروری می باشد. برای تست اسپیکینگ، نیاز است که بتوانید پاسخ های بلند تری را بیان کنید و همیشه مایل به بیان مطالب بیشتر باشید.

6 توصیه برای موفقیت در آزمون آیلتس:

  1. از منابع آنلاین آیلتس استفاده کنید: اگر که تا تاریخ برگزاری آزمون آیلتس خود، زمان زیادی ندارید، می توانید از منابع آنلاین آیلتس به جای کتاب استفاده کنید. یکی از دلایل آن این است که شما با مطالعه مطالب آموزشی که به صورت آنلاین وجود دارد، می توانید با استفاده از تصاویر و ویدیو های آیلتس، نکات را بهتر و سریع تر متوجه شوید. در حالیکه یادگیری آن ها از کتاب های آیلتس می تواند کمی دشوار تر و زمان بر باشد.
جزوات آیلتس برای موفقیت

موسسه زبان دایلو مطالب بسیاری را در ارتباط با نحوه و استراتژی های رسیدن به نمره مورد نظر خود بیان کرده است که توصیه می کنیم حتما آن ها را مطالعه بفرمایید.

  1. یادگیری را در انزوا انجام ندهید: اگرچه میزانی که نیاز است شما برای آمادگی در آزمون آیلتس یاد بگیرید ممکن است ترسناک به نظر برسد، سعی نکنید که در یک روز، تنها تمرین های یکی از مهارت ها را انجام دهید. به جای اینکه برنامه مطالعاتی خود را همانند “دوشنبه – ریدینگ” و “سه شنبه – لیسنینگ” تنظیم کنید، بیشتر مفید خواهد بود که تمرینات لیسنینگ و اسپیکینگ را در یک روز و تمرینات ریدینگ و رایتینگ را در روز دیگری انجام دهید.

از اینکه کلیه عناصر آزمون را در یک روز جای دهید، هراس نداشته باشید. این نوع ساختار مطالعاتی ممکن است که در توسعه زبان انگلیسی شما در بلند مدت نیز تاثیر گذار باشد. مهارت های زبانی که شما در هر چهار مهارت به آن نیازمند هستید، به طور زیادی با یکدیگر مرتبط می باشند به خصوص مهارت های لیسنینگ و اسپیکینگ، ریدینگ و رایتینگ. در نتیجه اگر که شما در تمرین های خود مهارت های را به صورت مخلوط انجام دهید، به شما کمک خواهد کرد که آن ها را با هم یاد بگیرید، به خصوص اگر که زمان کمی را تا روز برگزاری آزمون دارید.

  1. خود را غرق در زبان انگلیسی کنید: در کنار انجام تست های آیلتس، می تواند بسیار برای شما مفید باشد که مطالبی را که به آن ها علاقه مند هستید را به زبان انگلیسی بخوانید و همینطور به زبان انگلیسی بنویسید. برای مثال اگر که قصد شرکت در آیلتس جنرال را دارید، نوشتن ایمیل و نامه به زبان انگلیسی بسیار تمرین خوبی می باشد.
جزوه های آزمون IELTS

سعی کنید که به صحبت های افراد نیتیو (بومی) انگلیسی زبان گوش دهید که با یکدیگر در حال صحبت هستند و اگر که میسر است، با خود افراد انگلیسی زبان نیز مکالمه کنید. سعی کنید که تنها از زبان انگلیسی در این مدت زمان کوتاهی که تا تاریخ برگزاری آزمون دارید استفاده کنید. با وجود اینکه این شرایط ممکن است دشوار باشد، موجب هدایت شما به سمت یادگیری عبارت های جدید و افزایش سرعت فکر کردن شما خواهد شد.

نیازی نیست که شما کتاب های طولانی را بخوانید، زیرا زمان زیادی را برای مطالعه ندارید. اما مطالعه مجله ها می تواند شروع مناسبی باشد.

  1. دایره لغات خود را توسعه دهید: همانطور که مکالمه های زبان انگلیسی گوش می دهید و آن ها را می خوانید، لیستی از کلماتی که معنی آن ها را متوجه نمی شوید درست کنید. سپس این کلمات را با استفاده از دیکشنری بررسی کنید تا از صحیح بودن املاء آن ها اطمینان حاصل کنید و با کیفیت معنی هر کلمه را درک کنید. برای هر کلمه، یک مترادف یا تعریف کوتاه بنویسید و از آن ها در رایتینگ ها و مکالمه های روزانه خود استفاده کنید.

هر چه که بیشتر دایره لغات خود را گسترده کنید، بهتر قادر خواهید بود که بخش های ریدینگ و لیسنینگ آیلتس را درک کنید و دقیق تر خواهید توانست که منظور خود را در تست های اسپیکینگ و رایتینگ بیان کنید.

  1. یک متخصص شوید:

اگر که احساس می کنید که درک شما از کلمات زبان انگلیسی خوب است، زمان آن فرا رسیده است که اطمینان حاصل کنید می توانید لهجه های زبان انگلیسی را به خوبی متوجه شوید. لهجه های لیسنینگ آیلتس ممکن است بریتیش، امریکایی، کانادایی، استرالیایی و یا نیوزلندی باشد. برای اینکه در جلسه آزمون آیلتس، از زمان خود بهتر استفاده کنید و از سردرگمی دور باشید، می توانید از کانال های رادیویی یا تلویزیونی انگلیسی با لهجه بریتیش یا استرالیایی استفاده کنید.

جزوات آیلتس آکادمیک

اگر که به خوبی با این لهجه ها آشنا شوید و آن ها را درک کنید، به این معنا می باشد که در لیسنینگ و اسپیکینگ آیلتس، عملکرد خیلی خوبی را خواهید داشت.

  1. تمرین کردن دوست شماست:

اگرچه با توجه به زمان محدودی که شما برای شرکت در آزمون آیلتس دارید، ممکن است کمی خسته شوید، هرچه که بتوانید بیشتر تمرین کنید، برای شما بهتر خواهد بود. حتی اگر بتوانید تنها بخشی از خاطرات هر روز خود را هر شب قبل از خواب به زبان انگلیسی بنویسید و یا برنامه های روز بعد خود را به انگلیسی برای خود بیان کنید، بسیار تاثیر گذار است. سرانجام شما با چگونه تشکیل دادن جملات به زبان انگلیسی بیشتر آشنا خواهید شد.

توصیه هایی برای گرفتن نمره 7 در آزمون آیلتس:

همانطور که در بالا اشاره کردیم، فرض را بر این می گذاریم که شما زمان کمی را تا تاریخ آزمون آیلتس خود دارید و نمی دانید چه کار هایی را انجام دهید و از کجا شروع کنید. شما نمی دانید که آیا آن چه که تا الان انجام می دادید درست بوده است و میلیون ها چیز دیگر که ممکن است به آن فکر کنید ذهن شما را مشغول می کند.

جزوه آیلتس جنرال

برای داوطلبینی که به سختی دارند تلاش می کنند تا بتوانند نمره 7 را در آزمون آیلتس آکادمیک یا جنرال کسب کنند، موسسه زبان دایلو در اینجا به 35 نکته اشاره می کند که نیاز است حتما آن ها را برای گرفتن حداقل امتیاز 7 در آزمون ایلتس به خاطر بسپارید.

  1. در تست لیسنینگ آیلتس، سعی کنید که از مثالی که در ابتدا برای شما پخش می گردد برای جهت دهی و آماده کردن ذهن خود استفاده کنید. خود را با موضوع، صدا ها، سخن گویان و شرایط آشنا کنید.
  2. نیاز است که شما تا زمان توقف لیسنینگ، به آن گوش دهید. تمرکز خود را بر روی سوالی که مرتبط با لیسینینگ در آن لحظه می شود بگذارید و اجازه ندهید که حواس شما پرت بر چیز های دیگر شود و جای دیگری را به جز سوال نگاه کنید.
  3. در بین هر قسمت از آزمون، توقف هایی وجود خواهد داشت و نیاز است از این زمان سکوت برای نگاه کردن به سوال های بعد استفاده کنید. هرگز زمان خود را با توجه کردن به گذشته هدر ندهید، زیرا شما نسبت به اینکه در ادامه انتظار چه چیزی را داشته باشید سردرگم خواهید شد و اطلاعات مهم بعدی را از دست خواهید داد.
  4. سعی کنید که سوال ها را به ترتیب پاسخ دهید. پاسخ ها معمولا به ترتیب پیشرفت سوال ها می باشد، در نتیجه اگر که شما یک بخش را رها کنید، می تواند به این معنا باشد که شما پاسخ آن سوال را از دست داده اید.
  5. در 10 دقیقه زمان انتقال پاسخ خود در پایان، از این فرصت برای بررسی املاء و گرامر پاسخ های خود استفاده کنید. همچنین اطمینان حاصل کنید که شماره پاسخ ها با شماره سوال ها هماهنگ باشد.
  1. در ریدینگ آیلتس آکادمیک، شروع خود را با نگاه کردن سطحی به متن و پیدا کردن ایده اصلی متن، سبک نوشتار، منبعی که متن از آن گرفته شده است (ژورنال های علمی، مجله های مسافرت و گردشگری، مقاله آکادمیک و…) هدف متن و اینکه رایتینگ متن برای چه مخاطبینی نوشته شده است بپردازید.
جزوه های آزمون ایلتس
  1. نیاز نیست که سعی کنید که هر کلمه ای را که می بینید متوجه شوید. شما زمان کافی برای این کار را ندارید و تنها وقت خود را برای فهمیدن معنی کلمه ای که ممکن است هرگز در پاسخ دهی به سوال به شما کمک چندانی نکند هدر خواهید داد.
  2. برخی از تسک های ریدینگ دارای یک پاسخ به عنوان مثال می باشند. به پاسخ ارائه شده با دقت نگاه کنید و سعی کنید که متوجه شوید که چرا پاسخ صحیح می باشد.
  3. همیشه دستور العمل ها را بررسی کنید. آیا نیاز است که کلمات دقیقی را که در متن است را استفاده کنید؟ برخی از تسک ها از شما می خواهند که چنین کاری را انجام دهید. برای مثال سوال های پاسخ کوتاه و سوال های تکمیل جمله و خلاصه.
  4. همچنین میزان محدودیت کلمات را نیز بررسی کنید. آیا از شما خواسته شده است که بیشتر از 2 الی 3 کلمه ننویسید؟ اگر که چنین است، حتما آن را رعایت کنید.
  5. در رایتینگ آیلتس آکادمیک، نیاز است که اطمینان حاصل کنید که درباره موضوع (تاپیک) صحبت می کنید. آماده کردن پاسخ (حفظ کردن) قبل از آزمون آیلتس و نوشتن آن ها به عنوان رایتینگ خود ممکن است نمره شما را بسیار کاهش دهد و مرتبط با سوال تست رایتینگ نباشد.
  6. به گذر زمان در هر دو تسک رایتینگ توجه کنید. برای تسک 1 حداکثر 20 دقیقه زمان و برای تسک 2 حداکثر 40 دقیقه زمان اختصاص دهید. همچنین توصیه می کنیم که حتما زمانی را نیز برای برنامه ریزی کردن و بررسی پاسخ خود در ابتدا و انتهای تست رایتینگ کنار بگذارید. تنها چونکه رایتینگ (Task 2) امتیاز بیشتری دارد، به این معنا نیست که شما به زمان مورد نیاز برای پاسخ دهی به (Task 1) بی اعتنا باشید.
  7. ایده ها و جملات خود را به همدیگر ربط دهید و به نظم نوشته خود اهمیت دهید. در عین حال، از طیف وسیعی از ساختار های زبان انگلیسی برای نشان دادن توانایی های خود در بیان دیدگاه ها و نظرات استفاده کنید. اما سعی نکنید که با استفاده از عبارات و ساختار های گرامری که با معانی دقیق آن ها آشنا نیستید توانایی های خود را نشان دهید.
  8. برای رایتینگ (Task 1) کمتر از 150 کلمه و برای رایتینگ (Task 2) کمتر از 250 کلمه ننویسید. در عین حال، برای هر تسک های 1 و 2 به تر تیب بیشتر از 200 الی 300 کلمه نیز ننویسید و از حد تعیین شده خیلی فاصله نگیرید، زیرا نتیجه خاصی ندارد. شما برای نوشتن اضافه تر، نمره بیشتری را کسب نخواهید کرد. در عوض شما زمان خود را هدر داده اید، زیرا زمانی را برای بررسی نوشته خود اختصاص نداده اید و ممکن است به همین جهت، امتیاز از دست بدهید.
  9. مدت زمانی را در پایان رایتینگ خود برای بررسی نوشته خود اختصاص دهید. نه تنها چنین کاری برای Task 2 توصیه می شود، بلکه برای Task 1 نیز لازم می باشد. هرگز مرور و بررسی کردن عملکرد خود را دست کم نگیرید.
  10. در تست اسپیکینگ آیلتس، سعی نکنید که از پاسخ های حفظ شده استفاده کنید. ممتحن این مسئله را متوجه خواهد شد و در عوض کسب امتیاز، ممکن است که جریمه شوید.
  11. سعی کنید که تماس چشمی با ممتحن خود داشته باشید. شما به طور حتم برای نگاه کردن به جای دیگر نمره از دست نخواهید داد، اما به صورت مستقیم نگاه کردن به شنونده خود، ممکن است که موجب افزایش اعتماد به نفس شما گردد، به خصوص هنگامی که ممتحن شما لبخند زده باشد.
  12. پاسخ های خود را تنها با گفتن “بله” یا “نه” بیان نکنید. سعی کنید که پاسخ های خود را طولانی تر کنید و جزئیات و توضیحات بیشتری را ارائه دهید. فرض کنید که هر بار شما پاسخ خود را به اتمام می رسانید، ممتحن از شما سوال “چرا؟” را پرسیده است. پاسخ های شما برای هر سوال نیاز است که بین 3 الی 4 جمله پیچیده در بخش اول (Part 1) اسپیکینگ، و حداقل 5 جمله پیچیده در بخش سوم (Part 3) اسپیکینگ باشد.
  13. شما بر طبق دانش عمومی خود مورد ارزیابی قرار نخواهید گرفت، پس درنتیجه اگر که دانش چندانی از موضوع ارائه شده ندارید، نگران نباشید. سعی کنید که کاملا صادق باشید و همه تلاش خود را برای پاسخ دهی بر طبق دانش خود بکار بگیرید. اما درباره چیزی که با موضوع مطرح شده مرتبط نیست، صحبت نکنید.
  14. ایده های خود را به صورت واضح نظم دهید و با یکدیگر مرتبط سازید. از طیف وسیعی از ساختار ها و کلمات استفاده کنید. اطمینان حاصل کنید که شما با سرعت طبیعی صحبت می کنید (نه خیلی سریع و نه خیلی کند). در غیر اینصورت بر طبق معیار نمره دهی “روان و منسجم بودن اسپیکینگ”، از شما نمره کسر می گردد.

امیدواریم که با مطالعه این مطلب و دانلود جزوه آزمون آیلتس بتوانید به نحو احسن از آن ها در تمرین های خود استفاده کنید و توانسته باشیم که به بسیاری از سوال های شما در ارتباط با چگونه موفق شدن در آزمون بین المللی آیلتس پاسخ دهیم.

برای شروع دوره خود، فرم ثبت نام را تکمیل نمایید و با ما تماس بگیرید.