آموزش زبان دایلو در این مطلب شما را با بخش دوم رایتینگ آزمون آیلتس یا همان رایتینگ (Task 2) ازمون ایلتس آشنا می کند و درباره انواع سوالات رایتینگ مقاله نویسی IELTS، بهترین روش ها و تکنیک های نوشتار، نکات ضروری رایتینگ تسک دو آیلتس آکادمیک و جنرال و توصیه هایی برای کسب نمره حداقل 7 در این مهارت می پردازد تا به طور کامل با آن آشنا شوید. پس این مطلب را تا انتها مطالعه بفرمایید.

رایتینگ تسک 2 آیلتس

رایتینگ تسک 2 آزمون آیلتس، دومین رایتینگ در این آزمون می باشد. با وجود اینکه نمی توان گفت که تسک 1 رایتینگ ایلتس آسان است، برای بسیاری از داوطلبین آزمون آیلتس، تسک دوم دشوار تر می باشد. هدف از ارائه این راهنمایی برای شما علاقه مندان این است که بتوانید بر مهارت های Task 2 رایتینگ آیلتس تسلط پیدا کنید تا بهترین عملکرد را در این بخش از تست رایتینگ ایلتس داشته باشید.

در کنار موارد و نکات پایه رایتینگ تسک 2 آیلتس، در ادامه به نحوه نظم دهی به مقاله و نوشتار خود، انواع سوال های رایتینگ در آزمون و منابع آموزشی رایتینگ تافل اشاره می کنیم. اگر که دوست دارید که به طور کلی با آزمون آیلتس آشنا شوید، توصیه می کنیم که راهنمای آیلتس را مطالعه بفرمایید.

توضیحات اساسی درباره رایتینگ Task 2 آزمون آیلتس:

تفاوت رایتینگ تسک 1 و تسک 2 چیست؟

در رایتینگ آیلتس آکادمیک تسک 2، از شما خواسته می شود که یک مقاله 5 پاراگرافی رسمی بنویسید و توصیه می شود که برای آن 40 دقیقه زمان صرف کنید. اما برای بخش اول رایتینگ (Task 1) بهتر است که تنها 20 دقیقه زمان اختصاص دهید. اما چرا نیاز است که زمان بیشتری را برای تسک 2 صرف کنید؟ در زیر با مقایسه هر دو بخش، دلیل آن را به شما بیان می کنیم.

تفاوت رایتینگ Task 2 با تسک 1
  • از نظر امتیاز و نمره: تسک 2 نمره بیشتری را نسبت به تسک 1 دارد.

تسک 1: یک سوم نمره کل رایتینگ

تسک 2: دو سوم نمره کل رایتینگ

  • حداقل تعداد کلمات: تسک 2 طولانی تر است.

تسک 1: حداقل 150 کلمه باید نوشته شود.

تسک 2: حداقل 250 کلمه باید نوشته شود.

  • برنامه ریزی برای پاسخ دهی: سوالات تسک 2 نیازمند فکر کردن و برنامه ریزی بیشتری است.

تسک 1: انتقال مطالب از فرم تصویری به فرم نوشتار.

تسک 2: پاسخ دهی به یک سوال که پاسخ واضح و صحیحی ندارد و بر اساس استدلال و نوع بیان شما ارزیابی می گردد.

در ادامه بیایید به برخی از توصیه های اساسی مقاله نویسی (Task 2) رایتینگ آیلتس بپردازیم.

پاسخ های دستی:

آزمون آیلتس یک امتحان کاغذ و مداد است، در نتیجه پاسخ های شما به صورت دستی نوشته می شود. لازم است که شما با دست خط خودتان مقالات رایتینگ تسک 2 را بنویسید و آن ها را تایپ نکنید! با تمرین کردن نوشتار به صورت دستی شما گذر زمان را بهتر متوجه خواهید شد. به عبارت دیگر، شما یاد خواهید گرفت که چقدر سریع یا کند می توانید به زبان انگلیسی با استفاده از مداد و کاغذ بنویسید.

نکته مهم این است که همانطور که احتمالا می دانید، اگر که از حداقل کلمه تعیین شده (250 کلمه) کمتر بنویسید، از شما نمره کسر می گردد. اما واقعا زمان خود را هدر خواهید داد، اگر که در روز آزمون سعی کنید که تعداد کلمات خود را بشمارید! اگر که در هنگام تمرین کردن، از کاغذ های رسمی آیلتس برای نوشتن رایتینگ خود در آن ها استفاده کنید، شما می توانید متوجه شوید که تقریبا چند کلمه در هر صفحه می نویسید.

در نتیجه شما مجبور نخواهید بود که تعداد کلمات را بشمارید، زیرا شما خواهید دانست که تقریبا چند کلمه نوشته اید.

زمان بندی:

سرعت نوشتن هر فردی با فرد دیگر فرق می کند. اینکه چقدر زمان نیاز است برای نوشتن اختصاص دهید، تا میزان زیادی بستگی به سرعت نوشتن شما دارد. هر چه که بیشتر پاسخ دهی به سوال های رایتینگ تسک 2 را تمرین کنید، عملکرد سریع تری خواهید داشت. هدف شما باید اختصاص دادن زمان کافی برای این سه مورد زیر باشد.

  • برنامه ریزی مقاله خود: بین 2 الی 10 دقیقه.
  • نوشتن مقاله: بین 25 الی 32 دقیقه.
  • ویرایش مقاله: 5 دقیقه یا بیشتر (در صورت امکان).

همانطور که تمرین می کنید، سعی کنید که زمان برنامه ریز خود را برای نوشتن رایتینگ Task 2 به تدریج کاهش دهید. برخی از زبان آموزان تا 10 دقیقه هم زمان برای ایده پردازی و برنامه ریزی زمان صرف می کنند. برای اکثر مردم، استفاده 10 دقیقه اولیه، زمان زیادی را از نوشتن و ویرایش کردن کسر می کند. آموزش زبان دایلو به شما 3 الی 5 دقیقه را برای برنامه ریزی کردن اولیه پیشنهاد می دهد.

رایتینگ مقاله نویسی آیلتس

هر چه که بیشتر به تمرین مقاله نویسی رایتینگ بپردازید، سرعت شما در تولید ایده قبل از نوشتن سریع تر می گردد.

نوشتن به سبک رسمی و آکادمیک:

در رایتینگ آزمون آیلتس از شما انتظار می رود که به سبک دانشگاهی یا رسمی بنویسید. این به این معناست که نیاز است که از همان نوع زبانی که برای نوشتن یک گزارش کاری یا مقاله ای برای مدرسه استفاده می کنید در رایتینگ تسک 2 نیز استفاده کنید. پس برای مثال شما از بکار گیری اصطلاحات غیر رسمی نیاز است که جلوگیری کنید.

همچنین شما باید جملات خود را به طور کامل بنویسید (بدون استفاده از مخفف) و از نشانه های نقطه گذاری استفاده کنید. در زیر به ویژگی های دیگر رایتینگ های آکادمیک یا رسمی که نیاز است برای نوشتن پاسخ خود به بخش (Task 2) به خاطر داشته باشید اشاره می کنیم.

  • ایده های خود را در پاراگراف های مجزا نظم دهید: اگر که شما مقاله خود را به چند پاراگرف تقسیم بندی نکنید، نمره از دست خواهید داد. به طور کلی می توان گفت که نیاز است که مقاله شما دارای یک پاراگرف مقدمه، 2 الی 3 پاراگراف بدنه و یک پاراگراف نتیجه گیری باشد.
رایتینگ آزمون آیلتس بخش دوم
  • پاسخ خود را در جملات کامل بنویسید: اطمینان حاصل کنید که هر جمله ای که می نویسید به صورت مستقل و دارای یک فاعل و فعل باشد. هنگامی که جملات پیچیده یا ترکیبی را می نویسید، از عبارت های ربط همانند (so، but، and و…) یا (although، when، because، in spite of) استفاده کنید.
  • از تکرار کلمات و ایده ها خودداری کنید: ایده های شما باید به صورت منطقی از یکی به دیگری حرکت کند و نیاز است که شما طیف دانش لغوی خود را به نمایش بگذارید و یک کلمه را چندین بار تکرار نکنید.
  • از استفاده کردن از اصطلاحات غیر رسمی دوری کنید: زبان انگلیسی که شما در فیلم ها می شنوید و یا در شبکه های اجتماعی می خوانید، اغلب برای نوشته های رسمی مناسب نمی باشند. این یک اشتباه بزرگ است که از کلماتی همانند “cool” یا “buddy” یا از املا هایی همانند U به جای نوشتن کلمه “you” استفاده کنید.
  • لحن بیان متفکرانه و خنثی: لحن بیان در رایتینگ های آکادمیک یا رسمی به صورت محتاطانه و متفکرانه می باشد. این نوشته ها به ندرت عصبانی، هیجان انگیز و یا بسیا پر اطمینان نسبت به ایده ای به نظر می رسند. همچنین بهتر است که از کلی گویی های بزرگ در نوشته رسمی خود خودداری کنید. برای درک بهتر این نکات، در زیر برای شما مثال هایی را بیان می کنیم.

رایتینگ غیر رسمی: I despise this car.

رایتینگ رسمی: This car has some issues to take into account.

 

رایتینگ غیر رسمی: Everybody likes to go on holiday nowadays. (خیلی کلی است)

رایتینگ رسمی: A big part of the population likes to go on holiday nowadays.

 

رایتینگ غیر رسمی: They are the most expensive shoes I have ever seen (خیلی پر اطمینان است)

رایتینگ رسمی: I guess that they could be the most expensive shoes I have ever seen.

نظم و ترتیب در رایتینگ Task 2 آیلتس به همراه مثال:

در این بخش آموزش زبان دایلو به شما ساختار کلی پاسخ رایتینگ تسک 2 آیلتس را نشان می دهد. اما قبل از آن که به سراغ آن برویم، بیایید به یک نمونه سوال تسک 2 رایتینگ نگاه کنیم. مجددا آن را بخوانید و لحظه ای را برای فکر کردن به آن اختصاص دهید. شما چگونه پاسخ می دهید؟

نکات رایتینگ Task 2 ایلتس

Parents should not pressure their children to choose a particular job. Young people should have the freedom to choose a career path they prefer.

To what extent do you agree or disagree?

برنامه ریزی کردن قبل از نوشتن:

هنگامی که برای اولین بار با سوال رایتینگ آیلتس تسک دو مواجه می شوید، سعی کنید که موضع خود را به طور سریع مشخص کنید. متاسفانه در آزمون آیلتس زمان زیادی به شما برای انجام این کار داده نمی شود. همچنین این امکان وجود دارد که شما ایده های قوی و توسعه یافته ای درباره موضوع نخواهید داشت.

نگران نباشید، زیرا سوال های تسک 2 به شکلی می باشند که قابل بحث و مناظره می باشند و پاسخ واضح صحیحی برای آن ها وجود ندارد. خوشبختانه برخلاف مقاله ای که شما ممکن است برای کار یا مدرسه بنویسید، اهمیتی ندارد که شما دیدگاه های واقعی خود را در رایتینگ بیان کنید. این را به خاطر داشته باشید که آزمون آیلتس، یک آزمون سنجش سطح زبان انگلیسی می باشد، اما یک آزمون آن چه که درباره موضوع تسک 2 رایتینگ می دانید نیست.

درحالیکه از شما انتظار می رود که ایده های خود را به صورت واضح و منطقی بیان کنید، شما می توانید هر سمتی از سوال را که مایل هستید حمایت کنید و نمره بالایی را کسب کنید. در نتیجه به جای اینکه زمان صرف فکر کردن و ارائه دادن دیدگاه واقعی خود کنید، از خود سوال زیر را بپرسید.

راحت ترین روش برای پاسخ دهی به این سوال برای من چیست؟

آیا شما می توانید به یکسری ایده ها یا مثال ها برای یک سمت از بحث فکر کنید؟ (موافق یا مخالف). اگر که حتی این ایده ها به طور کامل موضع شما را بیان نمی کنند، نگران آن نباشید و تنها آن ها را بنویسید. شما نباید زمان زیادی را به فکر کردن درباره چگونه بیان کردن ایده های واقعی خود هدر دهید.

هنگامی که شما موضع خاص خود را در ارتباط با سوال رایتینگ مشخص نمودید، شما می توانید شروع به ایده پردازی و برنامه ریزی بپردازید. برای مشاهده راهنمای کامل ایده پردازی، بر روی آن کلیک کنید. در زیر برای شما یادداشت های “برنامه ریزی” را برای سوال تسک 2 بالا بیان کرده ایم. در روز آزمون، شما نموداری همانند تقسیم بندی زیر نخواهید داشت. شما می توانید همانند حالت زیر، مطالب را برای خود دسته بندی کنید.

نحوه پاسخ دهی به سوال رایتینگ تسک 2 IELTS

به طور کلی هدف شما در مرحله برنامه ریزی کردن این است که برای هر پاراگراف مقاله خود، یک ایده اصلی درنظر بگیرید. پس از مطالعه بخش زیر (برنامه ریزی)، آموزش زبان دایلو به بررسی دقیق پاراگراف ها نیز خواهد پرداخت. به مثال زیر نگاه کنید:

  • پاراگراف مقدمه: (نکته اول): تا حدی موافق هستم والدین نباید کودکان خود را مجبور به انتخاب شغل به خصوصی کنند. اما (نکته دوم): والدین باید کودکان خود را با صحبت و تبادل دیدگاه در انتخاب حرفه خود راهنمایی کنند.
  • پاراگرف 1 بدنه: (چرا والدین نباید کودکان خود را مجبور به انتخاب یک شغل به خصوصی کنند؟) کودکان انگیزه خود را از ترس والدین ناراضی خود دریافت خواهند کرد و انگیزه آن ها به صورت درونی و لذت از کار خود نخواهد بود.
  • پاراگراف 2 بدنه: (چرا بهتر است که والدین کودکان خود را با تبادل نظر و صحبت راهنمایی کنند؟) صحبت کردن و تبادل نظر، ختم به فرصت هایی برای تشویق و انتقاد درباره انتخاب شغلی فرزندان خواهد شد.

نوشتن مقاله تسک 2 آیلتس:

هنگامی که شما یکسری برنامه ریزی اولیه انجام داده اید، آماده هستید که نوشتن خود را شروع کنید. بیایید به طور دقیق تر بررسی کنیم که چگونه نیاز است که به پاسخ رایتینگ تسک 2 آیلتس خود به صورت پاراگراف به پاراگراف نظم دهید. پس از اینکه درباره هر پاراگراف نکات را خواندید، به نمونه پاسخ رایتینگ Task 2 که به عنوان مثال در زیر این بخش آورده شده است نگاه کنید.

پاراگراف مقدمه:

یکی از عناصر مهم رایتینگ تسک 2 آیلتس، پاراگرف مقدمه می باشد. تمرین کردن مقدمه نویسی به تنهایی بدون اینکه ادامه مقاله خود را بنویسید نیز می تواند برای شما بسیار مفید باشد. بسیاری از داوطلبین آیلتس در همان ابتدا با دشواری مواجه می شوند و نمی دانند که چگونه مقدمه مقاله خود را بنویسند. بیایید به بررسی آن چه که نیاز است انجام دهید بپردازیم.

مقدمه های رایتینگ آیلتس می تواند کوتاه و ساده باشد. هدف شما باید یک مقدمه دو خطی باشد. مقدمه رایتینگ تسک 2 شما دارای دو بخش می باشد.

  1. ارائه موضوع: در اولین جمله مقدمه خود، نیاز است که شما موضوعی که در سوال برای شما بیان شده است را بازنویسی یا پارافریز کنید. به عبارت شما با استفاده از روش پارافریز، به طور دقیق موضوع را به زبان خود بیان می کنید. سعی کنید که در بازگویی موضوع، از کلمات و عبارت های سوال استفاده نکنید.
  1. ایده اصلی مقدمه: پس از اینکه شما موضوع مقدمه خود را مطرح کردید، نیاز است که موضع خود را نیز نسبت به آن بیان کنید. در این جمله شما ایده اصلی مقاله خود را بیان می کنید. نیاز است که حداقل یک پاسخ عمومی به سوال رایتینگ تسک 2 خود در این جمله بدهید. همچنین بسیار ایده خوبی است که ایده اصلی هر پاراگراف را نیز به طور کلی بیان کنید ( به مقاله نمونه زیر نگاه کنید).
رایتینگ آزمون آیلتس آکادمیک مقاله نویسی

*توجه: شما حتما باید به سوال مقاله به صورت مستقیم در پاراگراف مقدمه خود پاسخ دهید. آزمون دهندگان برخی وقت ها به دلیل این که در پاراگراف مقدمه خود به سوال به طور مستقیم پاسخی داده نشده است، امتیاز از دست می دهند. همیشه سوال رایتینگ خود را به خوبی بخوانید و اطمینان حاصل کنید که مقاله شما به کلیه بخش های سوال پاسخ می دهد.

پاراگراف های بدنه (2 الی 3 پاراگراف):

در 2 الی 3 پاراگرف بعدی مقاله رایتینگ تسک 2 آیلتس خود، فرصتی هست تا دیدگاه و ایده اصلی مقاله خود را به طور کامل با جزئیات بیان کنید. هر پاراگرف بدنه باید 1 ایده یا نکته را ارائه دهد. اگر که در سوال رایتینگ، چندین سوال وجود دارد، نیاز است که برای هر سوال، 1 پاراگراف بدنه بنویسید. ایده اصلی هر پاراگراف بدنه، نیاز است که به صورت مستقیم با ایده اصلی که در پاراگراف مقدمه خود مطرح کردید مرتبط باشد.

شما با استفاده از جزئیات و مثال های حامی، دیدگاه اصلی خود را قبل از رفتن به پاراگراف بدنه بعد توضیح می دهید.

پاراگراف نتیجه گیری:

زمان زیادی را صرف نتیجه گیری نکنید. یک نتیجه گیری موثر رایتینگ تسک 2 آیلتس باید 1 یا 2 خط باشد. شما می توانید دیدگاه اصلی خود را به همراه نکات اصلی بیان شده در پاراگراف های بدنه را پارافریز کنید. همانطور که اشاره کردیم، در انجام این کار شما نباید از کلمات، عبارات و ساختار های مشابهی که در پاراگراف مقدمه خود استفاده کردید، بکار ببرید.

در نتیجه حتما از کپی کردن دیدگاه اصلی خود از پاراگراف مقدمه در پاراگراف نتیجه گیری جدا خودداری کنید.

نمونه مقاله رایتینگ Task 2 آیلتس:

Parents should not pressure their children to choose a particular job. Young people should have the freedom to choose a career path they prefer.

To what extent do you agree or disagree?

There are some parents who might worry that forcing their children toward a certain career, could be of no benefit and even harmful. In spite of the fact that I agree it is not wise to predetermine a child’s future occupation, parents should still help their children via open communication.

Young people require freedom to make decisions, especially regarding their careers. Even those parents who might be in favour of this notion may still be anxious to some extent. In the end, the majority of parents hope their children will have found financial security. In addition, certain parents might also want their children to opt for prestigious careers, or occupations that will have particular impacts on society. These wishes are usual and not necessarily damaging. Yet, it can be rather problematic such desires change into strong expectations. In those cases, the real encouragement for a child becomes fear of letting down his parents. This can lead to hatred if he spends his life doing things he doesn’t enjoy. By contrast, with liberty to explore, he can independently make career decisions and expand his internal motivation to get to his life ambitions.

Yet, offering a child liberty does not mean that parents should have no place in this. To the contrary, parents should attempt to promote open communication about career decisions. If a child’s aspirations do not match with his parents’ wishes, he might become fearful of parental judgement and clashes. However, if he feels that his parents will be patient enough and listen carefully with open attitude, he might welcome their feedback. In this situation, parents can offer guidance as well as some critiques regarding their child’s plans. In this way, open communication provides opportunities for children to gain benefit from their parents’ experience and knowledge.

Overall, despite the fact that parents should try to avoid pressuring their children to follow certain career paths, they should not abandon the discussion. Parents should make an effort to create an atmosphere where they can offer beneficial guidance via open communication.

انواع سوالات رایتینگ تسک 2 آیلتس:

برای پاسخ دهی به هر نوع سوال در بخش مقاله نویسی رایتینگ آیلتس، هدف شما در رایتینگ تسک 2 آیلتس باید “پاسخ دهی به سوال به طور کامل و مستقیم” باشد. هر بار که می خواهید شروع به انجام تست مقاله نویسی کنید، زمانی را برای خواندن دقیق سوال و متوجه شدن کامل آن اختصاص دهید.

سوالات رایتینگ تسک دو آیلتس

در تسک 2 همیشه از شما خواسته می شود که دیدگاه خود را نسبت به یک موضوع بیان کنید.

اما تنوع زیادی از سوال های رایتینگ Task 2 آیلتس وجود دارد که ممکن است شما با آن رو به رو شوید. در زیر آموزش زبان دایلو برای شما 5 نوع اصلی سوال رایتینگ تسک دو آیلتس را بیان می کند و توصیه هایی را برای نظم دهی بهتر به پاسخ های خود به شما ارائه می دهیم.

سوال "تا چه میزان موافق یا مخالف هستید" (Agree or disagree):

  • نظم نوشتار شما: نیاز است که رایتینگ شما دارای 2 الی 3 پاراگراف بدنه باشد. هر پاراگرف بدنه باید یک دلیل جدید را بیان کند تا دیدگاهی که در پاراگراف مقدمه بیان کرده اید را حمایت کند.
  • توصیه هایی برای کسب نمره بالا: سعی نکنید که برخلاف خودتان بحث کنید! هر نکته ای را که بیان می کنید، باید به صورت خیلی واضح با دیدگاهی که در پاراگراف مقدمه بیان کرده اید موافق باشد. نیاز نیست که شما نظر خیلی محکم و عمیقی نسبت به موضوع بیان کنید. این مسئله کاملا قابل قبول است که مقاله متعادلی داشته باشید.

به عبارت دیگر، ممکن است که شما بیشتر “موافق” یا “مخالف” با موضوع سوال باشید. در چنین حالتی، معمولا بهترین روش این است که 1 الی 2 پاراگراف بدنه بنویسید که در آن به حمایت و یا مخالفت با ایده سوال بپردازید. سپس شما می توانید پاراگراف سومی را بنویسید که در آن به توضیح یک استثنا در بحث خود اشاره می کنید.

سوال "مزایا و معایب" (Advantages and Disadvantages):

  • نظم بندی مقاله: در پاراگراف بدنه اول، مزایا یا معایب را بیان کنید. در پاراگراف بدنه دوم، طرف دیگر بحث را توضیح دهید، طرفی که در پاراگراف بدنه 1، درباره آن صحبت نکردید.
  • توصیه هایی برا گرفتن امتیاز بالا: سعی کنید که پاراگراف های بدنه شما طولانی تر باشد و در هر پاراگراف، یک طرف سوال را بحث کنید (مزیت یا عیب). شما نباید پیشنهاد شخصی خود را ارائه دهید و یا از یک سمت طرفداری کنید، مگر اینکه سوال این را از شما خواسته باشد! تنها به توصیف کردن نکات مثبت و منفی هر دو سمت سوال بپردازید.

سوال "علت و راه حل هایی برای یک مشکل" (Causes and solutions to a problem):

  • نظم مقاله: اگر که سوال تنها از شما راه حل می خواهد، نیاز است که شما 2 الی 3 پاراگراف بدنه بنویسید. در هر کدام از پاراگراف ها نیاز است که درباره راه حل متفاوتی برای مشکل مطرح شده صحبت کنید. اما اگر که سوال از شما علت و راه حل را می خواهد، نیاز است که 2 پاراگراف بدنه بنویسید.

در پاراگراف اول درباره علت های مشکل صحبت کنید و در پاراگراف دوم درباره راه حل های آن صحبت کنید.

  • توصیه هایی برا کسب بالاترین امتیاز: در خود سوال بیان می شود که آیا نیاز است که تمرکز مقاله خود را بر روی راه حل های یک مشکل قرار دهید و یا باید علت ها و راه حل ها را توضیح دهید. توصیه می کنیم که در هنگام نوشتن مقاله خود، به حالت محتاط بنویسید تا از ارائه کلی گویی ها یا ارائه پیشنهاد هایی که انگار از آن ها کاملا اطمینان دارید جلوگیری کنید.

برای مثال از جملات زیر استفاده کنید:

  • I think it is possible that…
  • I would suggest…
  • The approach could help many people to…
  • One reason this occurred could be…
  • It may work to try…

سوال "هر دو طرف را بحث کنید و نظر خود را بیان کنید" (Discuss both sides and give your opinion):

  • نظم بندی رایتینگ: شما نیاز به 3 پاراگرف بدنه خواهید داشت. در پاراگراف بدنه اول، طرف اول مسئله را بررسی کنید. در پاراگراف بدنه دوم، طرف دوم مسئله را مورد بررسی قرار دهید و در پاراگراف سوم، نظر شخصی خود را بیان کنید.
  • توصیه هایی برای گرفتن نمره بالا: در هر دو پاراگراف های اول و دوم، نیاز است که شما هر دو طرف بحث را به صورت عادلانه و متعادل ارائه دهید. هرگز یک سمت را به جای سمت دیگر در 2 پاراگراف اولیه خود حمایت نکنید. هنگامی که شما دیدگاه خود را در پاراگراف سوم بیان می کنید، شما می توانید:

– از یک سمت به جای سمت دیگر به صورت مستقیم حمایت کنید.

– یکی از مشکلات و محدودیت های یک طرف را بیان کنید.

– نشان دهید که چگونه یک طرف در برخی شرایط بهترین است و طرف دیگر در شرایط دیگر بهترین می باشد.

دقت داشته باشید که در برخی مواقع از شما خواسته نمی شود که دیدگاه خود را بیان کنید. در چنین شرایطی، نیاز است که شما هر دو طرف سوال را مورد بررسی قرار دهید و همین کار کافی می باشد.

سوال "ارائه وضعیت" (Thematic):

نظم بندی رایتینگ شما: سعی کنید که هر سوال را در یک پاراگراف بدنه پاسخ دهید. همچنین شما می توانید برای یکی از سوال های رایتینگ خود، بیشتر از 1 پاراگراف بدنه را در نظر بگیرید، اگر که نیاز است مطالب بیشتری را بیان کنید یا حداقل تعداد کلمات لازم برای رایتینگ (250 کلمه) را تکمیل کنید.

توصیه هایی برای گرفتن امتیاز بالا: این نوع سوال ها معمولا بسیار کلی هستند و ممکن است که از شما خواسته شود که به شکل های مختلف پاسخ دهید. سوال را با دقت بخوانید! همانطور که اشاره کردیم سعی کنید که هر سوال را در یک پاراگرف بدنه پاسخ دهید.

امتیازدهی به رایتینگ Task 2 بر چه مبنایی صورت می گیرد؟

هنگامی که نوشته شما مورد ارزیابی و بررسی قرار می گیرد، بر اساس 4 عامل به آن نمره دهی می شود که در زیر به آن ها اشاره می کنیم.

  • پاسخ به سوال
  • طیف گرامری و دقت
  • منابع لغوی
  • انسجام و پیوستگی

در زیر به بررسی کامل هر کدام و توصیه هایی برای گرفتن حداقل نمره 7 اشاره می کنیم.

1. پاسخ به سوال:

در این عامل ممتحنین بررسی می کنند که چقدر خوب توانسته اید که به آن چه که در سوال در در ستور العمل ها از شما خواسته شده است پاسخ دهید.

2. طیف گرامری و دقت:

در این قسمت بررسی می گردد که آیا توانسته اید که طیف وسیعی از ساختار های گرامری را بدون داشتن اشتباهات گرامری به کار ببرید. اگر که شما زمان کافی را قبل از شرکت در آزمون آیلتس دارید (چند ماه)، سعی کنید که در یک کلاس آیلتس معتبر شرکت کنید و یا کتاب گرامری (self-study) برای خود تهیه کنید. آموزش زبان دایلو بهترین کلاس ها را برای تقویت رایتینگ آیلتس به شما ارائه می دهد.

3. منابع لغوی:

منظور توانایی شما در استفاده کردن از طیف وسیعی از کلمات به صورت صحیح و مناسب می باشد. شما می توانید با مطالعه کردن لغت ها به صورت منظم، موجب می شود تا در این زمینه پیشرفت زیادی داشته باشید. نکته دیگر این است که نیاز است شروع به بازنویسی یا پارافریز کردن جملات کنید. همانطور که در بالا اشاره کردیم، شما باید سعی کنید که سوال رایتینگ تسک 2 خود را تا حد امکان به زبان خودتان بیان کنید.

هر موقع که سعی می کنید که به سوال رایتینگ Task 2 پاسخ دهید، حتما نمونه رایتینگ هایی که به عنوان مثال در کتاب کار شما بیان شده اند را مطالعه کنید. دقت کنید که نویسنده چگونه زبان سوال را به زبان خود بازنویسی می کند و با نحوه بازنویسی کردن خودتان مقایسه کنید. با انجام این کار شما می توانید چیز های زیادی را در ارتباط با کلمات و عبارت ها یاد بگیرید.

4. انسجام و پیوستگی:

منظور از انسجام و پیوستگی نوشته شما این است که چقدر خوب توانسته اید که ایده های خود را به صورت واضح و منطقی ارائه دهید. به عبارت دیگر در رایتینگ آزمون آیلتس از شما انتظار می رود که بتوانید ایده های خود را به ترتیبی بیان کنید که مفهومی باشد و ایده ها با یکدیگر رابطه منطقی داشته باشند.

توصیه آموزش زبان دایلو به شما این است که سعی کنید که از کلمات و عبارت های ربط استفاده کنید تا یک بخش از نوشته خود که شامل یک یا چند ایده است را به ادامه رایتینگ خود متصل کنید. همچنین از رفرانس ها در جملات خود (It, There, him) نیز برای ارتباط دادن میان بخش های مختلف جملات استفاده کنید.

امیدواریم که با مطالعه این مطلب توانسته باشید که کلیه مطالب را به خوبی مطالعه کرده باشید و به تدریج در رایتینگ های خود اعمال کنید تا امتیاز رایتینگ تسک دو خود را افزایش دهید.

برای شروع دوره خود، فرم ثبت نام را تکمیل نمایید و با ما تماس بگیرید.