چگونه یک مقاله آیلتس خوب بنویسید؟

موسسه زبان دایلو در اینجا برای شما روش ها و نکاتی را درباره چگونه نوشتن مقاله آیلتس یا همان رایتینگ (Task 2) آیلتس آکادمیک یا جنرال اشاره می کند تا با درنظر گرفتن و به کارگیری آن ها در تمرین های رایتینگ تسک 2 ایلتس خود بتوانید حداقل نمره 7 را کسب کنید. پس این مطلب را تا انتها مطالعه بفرمایید.

رایتینگ تسک 2 آیلتس

نکته کلیدی در نوشتن رایتینگ تسک 2 آیلتس این است که به ممتحن خود آن چه را که می خواهد ارائه دهید و نه چیز دیگری را. در زیر به مواردی که نیاز است به آن ها اشاره کنید برای اینکه امتیاز بالایی را در رایتینگ Task 2 آیلتس کسب کنید، اشاره می کنیم. برای اینکه بتوانید نمره رایتینگ خود را افزایش دهید، دوره تدریس خصوصی آیلتس دایلو را توصیه می کنیم.

5 مرحله برای موفقیت در رایتینگ تسک 2 آیلتس:

در رایتینگ تسک 2 آیلتس از شما خواسته می شود که مقاله ای با سبک آکادمیک در ارتباط با موضوع ارائه شده بنویسید. شما 40 دقیقه زمان برای انجام آن دارید و لازم است که حداقل 250 کلمه بنویسید. در زیر به 5 مرحله کلیدی که نیاز است برای گرفتن نمره حداقل 7 موفق شوید، اشاره می کنیم.

1. تحلیل و آنالیز سوال:

نیاز است که شما در ابتدا سوال را متوجه شوید تا دقیقا بدانید که ممتحنین به دنبال چه چیزی هستند. یکی از بزرگترین اشتباهاتی که داوطلبین انجام می دهند، این است که به صورت درست به سوال پاسخ نمی دهند. اگر که شما به طور کامل به سوال پاسخ ندهید، نمی توانید نمره ای بالاتر از 5 را کسب کنید.

مقاله نویسی آزمون آیلتس

برای انجام این کار نیاز است که در ابتدا نوع سوال را شناسایی کنید و سپس کلمات کلیدی سوال را تشخیص دهید و در پایان به دستور العمل نگاه کنید تا متوجه شوید که طراحان سوال دقیقا از شما پرسیده اند که چه کار هایی را انجام دهید. در زیر به بررسی بیشتر این مهارت ها می پردازیم.

2. برنامه ریزی کنید:

آزمون دهندگانی که بالاترین نمره یا امتیاز را کسب می کنند، قبل از اینکه شروع به نوشتن کنند، برنامه ریزی می کنند و اغلب تا 10 دقیقه زمان برای برنامه ریزی کردن و جمع آوری ایده های خود زمان صرف می کنند. برنامه ریزی کردن موجب می شود تا بتوانید قبل از نوشتن، ایده های خود را منظم کنید تا در زمان شما صرفه جویی شود و مقاله ای واضح بنویسید.

3. مقدمه رایتینگ خود را بنویسید:

در مقدمه نیاز است که شما بیان کنید که کل مقاله شما در ارتباط با چه مباحثی می باشد و به سوال نیز به طور مستقیم پاسخ دهید. این باعث می شود که خوانندگان متن شما به سرعت متوجه شوند که نوشته شما درباره چه مسائلی می باشد و به شما در نوشتن پاراگرف های “بدنه” مقاله خود کمک می کند.

4. پاراگراف های اصلی یا بدنه رایتینگ خود را بنویسید:

در این بخش است که شما جزئیات اصلی رایتینگ خود را می نویسید و دیدگاه های خود نیز بیان می کنید. شما این کار را با نوشتن نکات اصلی و حمایت کردن از آن ها با توضیح دادن و مثال نوشتن انجام می دهید.

5. پاراگرف نتیجه گیری خود را بنویسید:

در این بخش نیاز است که یک خلاصه ای از آن چه که در مقاله خود بیان کرده اید را بنویسید.

10 نکته ضروری در ارتباط با رایتینگ (Task 2) آیلتس:

موسسه زبان دایلو در زیر به 10 نکته ضروری در ارتباط با بخش مقاله نویسی رایتینگ آیلتس اشاره می کند. بسیاری از داوطلبین نگران این جزئیات کوچک هستند به جای اینکه تمرکز خود را بر روی آن چه که واقعا اهمیت دارد بگذارند که بهبود عملکرد است. این حقایق به شما کمک می کنند که بهتر درک کنید که چه مواردی مورد ارزیابی قرار می گیرند و چگونه به شما امتیازدهی می شود.

رایتینگ نویسی ازمون ایلتس

با درنظر گرفتن این نکات، شما قادر خواهید بود که عملکرد خود را بهبود بخشید.

  1. شما باید مقاله ای را در پاسخ به یک سوال بنویسید.
  2. بسیار مهم است که شما حداقل 250 کلمه بنویسید.
  3. توصیه می کنیم که حدود 40 دقیقه زمان برای این بخش از رایتینگ صرف کنید.
  4. امتیاز رایتینگ تسک 2 بیشتر از تسک 1 می باشد.
  5. آزمون آیلتس آکادمیک و جنرال در رایتینگ Task 2 مشابه می باشند، اما در Task 1 متفاوت هستند.
  6. برخی از سوال ها هستند که از شما پرسیده می شوند، همانند بیان کردن دیدگاه، بحث کردن راجعبه مسئله ای و… (در ادامه، انواع سوال ها را بررسی کرده ایم).
  7. عملکرد شما با درنظر گرفتن 4 مورد، امتیازدهی می شود که این چهار مورد شامل موارد زیر می باشد:
  • پاسخ دهی به سوال (25 درصد نمره کل)
  • انسجام و پیوستگی نوشته (25 درصد نمره کل)
  • طیف کلمات و عبارت های مورد استفاده (25 درصد نمره کل)
  • طیف گرامری و دقت (25 درصد نمره کل)
  1. سوال های رایتینگ تسک 2 در ارتباط با موضوعات رایج و شناخته شده می باشند و دانشجویان قادر هستند که درباره آن ها بحث کنند.
  2. آن چه که بسیار حائز اهمیت است، این است که شما می توانید به طور واضح به زبان انگلیسی ارتباط برقرار کنید.
  3. نکته کلیدی برای عملکرد خوب، این است که بدانید که دقیقا طراحان سوال چه چیزی را می خواهند و شما آن را ارائه دهید.
ترفند ها و استراتژی های رایتینگ مقاله نویسی آیلتس

چگونه خود را برای رایتینگ (Task 2) آیلتس آماده کنید؟

بسیاری از متقاضیان آزمون ایلتس می دانند که نیاز است رایتینگ خود را تقویت کنند، اما نمی دانند که چگونه این کار را انجام دهند. در زیر به موثر ترین روش برای اینکه بتوانید خود را برای مقاله نویسی آیلتس آماده کنید، اشاره می کنیم.

1. در ابتدا خود را به طور کامل با رایتینگ تسک 2 آشنا کنید:

نیاز است که شما در ابتدا بدانید که رایتینگ تسک 2 آیلتس چیست، طراحان سوال از شما انتظار دارند که چه کار هایی را انجام دهید و چگونه آن چه را که ممتحنین به دنبال آن هستند را ارائه دهید. این مرحله اول کار شما می باشد و به وفور از آن چشم پوشی می شود. موسسه زبان دایلو توصیه می کند که برای درک بهتر رایتینگ تسک 2، حتما راهنمای آزمون آیلتس را مطالعه بفرمایید.

2. نقاط ضعف خود را شناسایی کنید:

اگر که برای مثال خودروی شما خراب شود، شما سعی خواهید کرد که تشخیص دهید که کدام بخش باعث مشکل می شود. اگر که شما مریض شوید، پزشک معالج شما آزمایش هایی را انجام می دهد تا علت دقیق علائم بیماری شما را متوجه شود. رایتینگ تسک 2 آیلتس نیز دقیقا به همین شکل می باشد.

در ابتدا نیاز است قبل از اینکه به مرحله بعد بروید، متوجه شوید که چرا نمره ای را که می خواهید، کسب نمی کنید. اما باید خیلی مراقب باشید. شما از یک فرد عادی در خیابان درباره توصیه های پزشکی از او سوال نمی پرسید، در نتیجه برای موفقیت در رایتینگ آیلتس نیز، نیاز به نظر و بررسی یک معلم متخصص در زمینه آموزش آیلتس خواهید داشت. زیرا آن ها می دانند که چگونه به شما طبق وضعیت فعلی که دارید، شما را راهنمایی کنند.

3. نقاط ضعف خود را برطرف کنید:

حالا که می دانید مشکل شما در چه زمینه های است، نیاز است که آن ها را بهبود بخشید. اگر که نیاز است گرامر زبان انگلیسی خود را تقویت کنید، به انجام این کار بپردازید و یا اگر از نظر دایره لغات، محدود و ضعیف هستید، به توسعه و تقویت آن بپردازید. همانطور که یک پزشک حاذق به شما کمک خواهد کرد تا زود تر سلامتی خود را به دست آورید، یک مدرس آیلتس باتجربه نیز می تواند به شما کمک کند که نقاط ضعف خود را بهبود بخشید.

رایتینگ Task 2 ایلتس

4. تمرین کنید و نظر بخواهید:

تمرین کردن به تنهایی به شما کمک نخواهد کرد، البته این کار بخش بسیار مهمی در روند آماده سازی شما می باشد، اما نیاز است که دیدگاه های یک متخصص را نیز نسبت به عملکرد خود دریافت کنید، اگر که واقعا می خواهید نمره رایتینگ خود را ارتقاء دهید. شما می توانید با داشتن یک معلم خصوصی آیلتس، نظرات دقیق و مفیدی را دریافت کنید. اگر چه چنین کاری را انجام ندهید، قادر نخواهید بود که مرحله آخر را به خوبی انجام دهید.

5. نمره مورد نظر خود را کسب کنید:

حالا که متوجه شده اید چه کار هایی را نیاز است انجام دهید، شما بخش های اصلی که نیاز است تمرین کنید را شناسایی کرده اید، آن ها را توسعه داده و نظرات کافی از یک مدرس حرفه ای دریافت کرده اید، آماده هستید که نمره مورد نظر خود را دریافت کنید.

مقاله نویسی آیلتس

همانطور که در بالا اشاره کردیم، یکی از مواردی که 25 درصد نمره رایتینگ را به خود اختصاص می دهد، گرامر می باشد. در زیر برای شما برخی از نکات گرامری را که نیاز است بدانید را بیان می کنیم تا بتوانید نمره کامل گرامر را در رایتینگ تسک 2 آیلتس خود کسب کنید.

9 اشتباه رایج گرامری در رایتینگ آیلتس تسک 2:

متاسفانه، هنگامی که زبان آموزان شروع به یادگیری یک زبان جدید می کنند، آن ها اغلب دارای اشتباهات گرامری زیادی هستند. در واقع اگر بیش از 50 درصد جملات رایتینگ شما دارای اشتباهات گرامری باشند، شما نمره بالای 6 را در زمینه “طیف گرامری و دقت” کسب نخواهید کرد. به عبارت دیگر، برای اینکه نمره 7 یا بیشتر را در رایتینگ آیلتس کسب کنید، نیاز است که تلاش کنید تا بیش از نصف جمله های رایتینگ شما کاملا بدون اشکال گرامری باشد.

در زیر موسسه زبان دایلو به 9 اشتباه رایج گرامری در رایتینگ تسک 2 آیلتس اشاره می کند و راه حل و توصیه هایی را نیز برای جلوگیری از آن ها به شما ارائه می دهیم. اکثر آزمون دهندگان تقریبا بیشتر این اشتباهات را در رایتینگ خود دارند. یکی از کار های مفیدی که می توانید انجام دهید، این است که برخی از رایتینگ های خود را به یک معلم آیلتس یا فرد نیتیو (بومی) انگلیسی زبان نشان دهید تا شما را از اشتباهات متن خود مطلع کنند.

رایتینگ تسک 2 آزمون آیلتس آکادمیک

هنگامی که شما از اشتباهات رایج نوشته خود آگاه شوید، شما می توانید با تمرین به راحتی آن ها را حل کنید و امتیاز خود را افزایش دهید.

1. نحوه استفاده از عبارت "the" را رعایت کنید:

  • زمانی از این عبارت استفاده می شود که تنها یکی از آن چه که درباره آن صحبت می کنید در محیطی وجود دارد. برای مثال: the bridge, the police, the government, the post office.
  • هنگامی که تنها یکی از آن در سراسر دنیا وجود دارد. همانند the sun, the atmosphere, the internet.
  • با اعداد اول، دوم، سوم و… .
  • در هنگام مقایسه یک چیز با چند چیز. همانند: the largest, the highest, the most expensive.
  • با مکان هایی که نام آن به گروهی از جزیره ها یا شهر ها اشاره می کند. برای مثال: The UK, The Maldives, The US.
  • قبل از اسم هایی که چیز های کلی را توصیف می کنند. مثل The bicycle is the most popular thing in this town.

چه زمانی از “the” استفاده نمی شود؟

هنگامی که به طور کلی درباره چیزی صحبت می کنیم و به صورت جمع آن را می نویسیم. برای مثال: Bees are attracted to the flowers.

برای مکان ها و کشور های تک. مثل: China, Asia, North America.

2. اسم های قابل شمارش و غیر قابل شمارش:

برخی از اسم ها در زبان انگلیسی غیر قابل شمارش هستند و درنتیجه همیشه به شکل مفرد نوشته می شوند و هیچ موقع جمع نمی گردند. برخی از اسم های رایجی که داوطلبین آیلتس معمولا در رایتینگ های خود به شکل جمع می نویسند در صورتی که مفرد هستند را در زیر اشاره می کنیم.

Money, Knowledge, Education, Advice, Travel, Work, Shopping

اگر که اسمی غیر قابل شمارش باشد، شما نمی توانید از ساختار های زیر استفاده کنید:

  • یک فعل جمع (There are great advices)
  • استفاده از یک عدد قبل از آن اسم (five works)
  • استفاده از عبارت های many، a few، a couple of (a few works)
  • استفاده از حروف a / an (an advice)
نکات و تکنیک های رایتینگ Task 2 آیلتس

3. هماهنگ بودن اسم ها با فعل ها در جملات:

فعل شما باید با اسم جمله شما هماهنگ باشد. اگر که شما از یک اسم جمع استفاده می کنید، نیاز است که از فعل جمع استفاده کنید و بر عکس. به مثال های زیر نگاه کنید:

  • There are a lot of cups.
  • There is little water.

4. از مصدر مناسب استفاده کنید:

از ساختار فعل با to نیاز است که پس از افعال زیر استفاده شود:

Would like, promise, learn, need, afford, help, prepare.

برای مثال:

  • He needs to visit his friend.
  • They promised to call back.
  • She would like to play the guitar.

از ساختار فعل +ing  پس از افعال زیر استفاده می گردد:

Consider, avoid, enjoy, keep, recommend, finish, practice.

برای مثال:

  • They enjoy playing in the yard.
  • He avoids making grammar mistakes.
  • She finished her assignment.

5. استفاده از حرف تعریف قبل از عبارت های اسمی:

نیاز است که قبل از (صفت + اسم مفرد) از حرف های تعریف a / an استفاده کنید:

A gradual increase, an overall improvement, a strong support

اما استثنا هایی نیز وجود دارد:

To a certain extent, an equal number of, a small proportion of

6. استفاده از "کاما" در جملات:

در رایتینگ آزمون آیلتس، نیاز است که پس از “عبارت های اشاره ای”، از کاما استفاده شود:

However, on the other hand, firstly, in conclusion, nevertheless

معمولا پس از عبارت های نشانه ای که جمله ای را معرفی می کند، از کاما استفاده می شود:

  • However, he decided to make a phone call.
  • In conclusion, there are many advantages to this act.
  • Firstly, it is very clear that these cars produce a lot of gas.

7. زمان افعال را رعایت کنید:

همیشه به این مسئله فکر کنید که از کدام یک از زمان های فعل نیاز است که استفاده کنید:

حال ساده:

  • برای چیز هایی که همیشه حقیقت دارند (The sun is in the solar system)
  • بیانیه های عمومی درباره حقایق (He is from New Zealand)
  • عادت ها (He plays chess every Saturday)

حال استمراری:

  • کاری که در حال حاضر در حال انجام است.
  • کاری که در این هفته، ماه، سال در حال انجام است.
  • برای صحبت کردن درباره یک برنامه ای که در آینده انجام می شود.

حال کامل:

  • کاری که در زمانی نا معلوم در گذشته اتفاق افتاده است.
  • کاری که قبل از الان تکرار شده است.
  • کاری که در گذشته شروع شده و تا الان ادامه دارد.

حال کامل استمراری:

  • برای نشان دادن مدت زمان چیزی که در گذشته اتفاق افتاده است و تا الان ادامه دارد.
  • کار عمومی که اخیرا در حال انجام بوده است.

گذشته ساده:

  • کاری که در گذشته شروع شده و در گذشته هم تمام شده است.

گذشته استمراری:

  • برای صحبت کردن درباره کاری که به همراه کار دیگری در گذشته اتفاق افتاده است.
  • کاری که در زمان به خصوصی در گذشته در حال انجام بوده است.

گذشته کامل:

  • برای صحبت کردن درباره چیزی که قبل از یک فعالیت دیگر و یا در زمان دیگری در گذشته انجام شده بود.

گذشته کامل استمراری:

  • برای صحبت کردن درباره طول مدت یک فعالیت که قبل از یک کار دیگر در گذشته در حال انجام بوده است.

آینده ساده:

  • برای پیش بینی کردن یا برنامه ریزی های آینده.
  • برای بیان تمایل به انجام کاری.

آینده استمراری:

  • کاری که در یک زمانی در آینده انجام خواهد شد.

آینده کامل:

  • کاری که قبل از یک زمان یا رخ دادی در آینده انجام خواهد شد.

آینده کامل استمراری:

مدت زمان کاری که قبل از یک زمان یا رخ داد در آینده در حال انجام می باشد.

8. حروف اضافه بعد از صفت ها و اسم ها:

آزمون دهندگان آیلتس معمولا در رایتینگ تسک 2، حرف های اضافه پس از فعل ها و صفت ها را اشتباه می نویسند. در زیر به برخی از عبارت های رایج صحیح اشاره می کنیم.

About / With:

  • Angry with (someone)
  • Angry about (something)
  • Pleased about (something)
  • Pleased with (someone)
  • Worried about (sb / sth)
  • Disappointed with (sb)
  • Disappointed about (sth)

At:

  • Good at (sth)
  • Bad at (sth)
  • Surprized at (sth)

In:

  • Increase in
  • Fall in
  • Rise in
  • Decrease in
  • Drop in

Of:

  • Number of
  • Use of
  • Example of
  • Percentage of
  • Advantage / Disadvantage of

9. اشتباهات رایج املائی را تکرار نکنید:

در زیر به برخی از اشتباه های رایج املائی (spelling) اشاره می کنیم:

  • Advertisement
  • There یا Their
  • Business
  • Commercial
  • Accommodation
  • To یا Too
  • Though یا Through
  • Wednesday
  • Occurred
  • Environment
  • February

امیدواریم که با مطالعه این مطلب توانسته باشید که کلیه نکات را به خوبی متوجه شوید تا بتوانید در رایتینگ تسک 2 آیلتس (مقاله نویسی) نمره مورد نظر خود را کسب کنید.

برای شروع دوره خود، فرم ثبت نام را تکمیل نمایید و با ما تماس بگیرید.