برنامه مطالعاتی تافل:

موسسه زبان دایلو در اینجا به شما یک برنامه 6 ماهه برای مطالعه به منظور آمادگی برای شرکت در آزمون تافل (TOEFL iBT) را ارائه می دهد تا بتوانید به صورت رایگان تافل را به خود آموزش دهید و موفق شوید. پس این مطلب را تا انتها مطالعه بفرمایید.

آموزش تافل به صورت رایگان

این برنامه مطالعه رایگان تافل برای چه افرادی مناسب است؟

اگر که مایل هستید که نمره بالایی را در آزمون تافل کسب کنید، طراحی یک برنامه مطالعاتی برای آزمون تافل، قدم اول اساسی در روند آماده سازی می باشد. اولین چیزی که نیاز است به آن فکر کنید، این است که چقدر زمان برای مطالعه تافل می خواهید اختصاص دهید. برای این کار نیاز است که نمره ای که می خواهید به آن برسید و سطح فعلی زبان انگلیسی خود را درنظر بگیرید.

به طور رایج 2 نوع متقاضی برای شرکت در آزمون تافل وجود دارد:

  • افرادی که سطح زبان انگلیسی آن ها در حد حرفه ای است و مایل اند خود را با ساختار، فرمت و تکنیک های تست زنی در آزمون TOEFL iBT آماده کنند.
  • متقاضیانی که سطح زبان انگلیسی آن ها حرفه ای نیست و قصد دارند که حداقل نمره 85 را کسب کنند و یا نمره کل تافل خود را تا 15 نمره ارتقاء دهند.
  • برای اینکه بتوانید به طور حتمی در آزمون تافل موفق شوید، آموزشگاه تافل دایلو را به شما توصیه می کنیم.

گروه دوم از متقاضیان، قبل از اینکه آماده یادگیری تکنیک های تست زنی آزمون تافل (ibt) شوند، نیاز است که در ابتدا مدت زمانی را برای بهبود سطح دانش لغوی، تلفظ، گرامر، لیسنینگ، ریدینگ، رایتینگ و اسپیکینگ خود کنند. در برنامه آموزش رایگان تافل در منزل، شما 4 ماه زمان برای تقویت مهارت های زبان انگلیسی آکادمیک خود اختصاص می دهید تا بتوانید به صورت راحت تر از پس آزمون تافل بر بیایید. در 2 ماه باقی مانده در یادگیری تافل، شما به بهبود اعتماد به نفس و مهارت های تافل می پردازید که هرگز نباید بیهوده بگذرد.

یادگیری رایگان آزمون تافل

تجربه ثابت کرده است که اگر شما دست از مطالعه برای آزمون تافل بکشید، حتی چند هفته قبل از آزمون تافل، سطح زبان انگلیسی شما کمی کاهش پیدا می کند و این مسئله موجب می شود تا نتوانید که به نمره ای که درنظر دارید برسید. در نتیجه اگر شما متقاضی شرکت در آزمون تافل نوع 2 هستید (که این مسئله کاملا طبیعی) است، توصیه می کنیم که حداقل 4 ماه از این برنامه 6 ماهه را برای آماده سازی خود به منظور شرکت در آزمون تافل، استفاده کنید.

خلاصه ای از برنامه آموزش رایگان 6 ماهه تافل:

این برنامه آموزش تافل توسط مدرسین حرفه ای تافل طراحی شده است تا شما بتوانید به برنامه یادگیری تافل در مدت 6 ماه بصورت برنامه ریزی شده بپردازید. این برنامه شامل توصیه هایی در ارتباط با اینکه چگونه به مطالعه هر یک از بخش های آزمون تافل در این مدت زمان بپردازید می باشد. در زیر به خلاصه ای از این برنامه مطالعاتی که شامل 4 فاز است، می پردازیم.

  • ماه اول: شما تمرکز خود را بر روی مهارت های پایه زبان انگلیسی می گذارید.
  • ماه دوم تا چهارم: با استفاده از مهارت هایی که در ماه اول یاد گرفته اید، به انجام تمرین های تافل، سوالات تافل و تست های این آزمون در شرایط شبیه سازی شده به جلسه رسمی آزمون می پردازید.
  • ماه پنجم: کلیه چیز هایی که در ماه اول تا چهارم یاد گرفته اید را مرور می کنید.
  • ماه ششم: در آخرین آزمون آزمایشی تافل امتحان می دهید و کلیه مطالبی که در ماه های گذشته خوانده اید را مرور می کنید.

قبل از اینکه شروع کنیم، نیاز است که بدانید که چگونه هر بخش از تافل را در این برنامه آماده سازی، مطالعه کنید.

چگونه کلمات آزمون تافل را مطالعه کنم؟

داشتن فن بیان قوی در زبان انگلیسی برای کسب نمره تاپ در هر 4 بخش آزمون تافل بسیار مهم است. موسسه زبان دایلو به شما توصیه می کند که یک کتاب لغت تافل که شامل تقریبا 1200 لغت آکادمیک مناسب تافل باشد را تهیه کنید. هنگامیکه در حال مطالعه کردن کلمات هستید، توصیه می کنیم که:

یادگیری آزمون TOEFL رایگان
  • کلمات را در یک دفترچه یادداشت کنید.
  • کلمات را چندین بار در طول روز تکرار کنید.
  • از کلماتی که یاد گرفته اید در پاسخ به سوالات اسپیکینگ و رایتینگ استفاده کنید.

چگونه برای ریدینگ تافل مطالعه کنم؟

هنگامی که به منظور تقویت ریدینگ تافل مطالعه می کنید، کار های زیر را انجام دهید.

  • سرعت خواندن و درک کردن مطالبی که می خوانید را افزایش دهید. ما به شما توضیح اینکه چطور این کار را انجام دهید، در ادامه در بخش توصیه های ریدینگ بیان خواهیم کرد. نکته کلیدی برای افزایش سرعت خواندن و درک مطالب، داشتن دانش قوی از ساختار های جملات در زبان انگلیسی و کلمات آکادمیک است. شما می توانید آن ها را با مطالعه کلمات پر تکرار در آزمون تافل و گرامر تافل و دیگر کتاب های گرامر یاد بگیرید.
  • کلیه 12 نوع سوال که در تست ریدینگ ممکن است از شما پرسیده شود را بشناسید. برخی از سوالات همانند سوال های “inference” و “negative factual information” می تواند دشوار باشد. اگر که حس می کنید در پاسخ به چنین سوالاتی با دشواری زیادی رو به رو می شوید، نیاز است که از آن ها بگذرید و به سراغ سوال های آسان تر بروید. درس های ریدینگ تافل دایلو، کلیه سوال های بخش ریدینگ را پوشش می دهد و راهکار هایی را برای رسیدن به پاسخ صحیح به شما ارائه می دهد.
  • هنگامیکه تمرینات ریدینگ را انجام می دهید، تنها آن ها را کامل نکنید و سپس به سراغ تمرین های دیگر بروید. اگر که درک متن ها برای شما دشوار است، هرگز آن ها را کنار نگذارید، زیرا نیاز است که انرژی بیشتری را برای متوجه شدن آن ها صرف کنید.

چگونه برای لیسنینگ تافل مطالعه کنم؟

وقتی که در حال مطالعه کردن بخش لیسنینگ در آزمون تافل هستید، کار های زیر را انجام دهید.

  • به موضوعات گوناگون آکادمیک (دانشگاهی) گوش دهید. موضوع لیسنینگ های تافل از طیف وسیعی از موضوعات دانشگاهی شامل زیست شناسی، تاریخ، اکولوژی، انسان شناسی و… می باشد.
اموزش تافل رایگان در منزل
  • افراد کمی هستند که درباره همه آن ها اطلاعات کافی داشته باشند و این یکی از دشواری های متقاضیان آزمون تافل است. برای مثال شاید شما هیچ ایده ای درباره موضوعات باستان شناسی نداشته باشید. اما نگران نباشید، زیرا نیاز نیست که شما درباره موضوعی از قبل بدانید، تنها کافیست که مهارت لیسنینگ خود را تقویت کنید تا تعداد پاسخ های صحیح خود را افزایش دهید.
  • هنگامیکه به یک سخنرانی گوش می دهید، به اسم های مهم، ایده های اصلی و روابط کلیدی (مقایسه ها، علت و معلول ها) توجه بیشتری کنید. اگر که از این مطالب یادداشت برداری کنید خیلی مفید خواهد بود، زیرا هنگام پاسخ دهی به سوالات، به آن ها رجوع خواهید کرد. اگر که این کار را انجام ندهید، نیاز است که کاملا لیسنینگ را متوجه شوید و ایده های اصلی را حفظ کنید که کاری نسبتا دشوار است.
  • اگر که حس می کنید در یک تمرین دشواری بیشتری دارید، مجددا به آن گوش دهید تا اینکه بتوانید حداقل 85 درصد مطالب بیان شده را متوجه شوید.
  • در طول روز همیشه به تمرین لیسنینگ بپردازید و به گوش دادن به پادکست های زبان انگلیسی و ویدیو ها نیر علاوه بر لیسنینگ های تافل بپردازید.

چگونه اسپیکینگ تافل را مطالعه کنم؟

تا می توانید اسپیکینگ را تمرین کنید. حتما پاسخ خود به سوال های اسپیکنگ را به صورت بلند بخوانید و به تلفظ، گرامر و روان بودن صحبت های خود دقت کنید. نیاز است که شما هنگامی که به سوالات پاسخ می دهید، صدای خود را ضبط کنید و سپس به بررسی اینکه در کجا و چه چیز هایی را می توانید بهتر بیان کنید بپردازید.

  • با گوش دادن به پاسخ های نمونه برای سوالات، از آن ها الگو برداری کنید تا هنگام صحبت کردن با تلفظ صحیح تر و روان تر صحبت کنید.
  • کلماتی را که نمی دانید چگونه تلفظ کنید، در دیکشنری بررسی کنید و با تلفظ صحیح آن ها را بیان کنید.
  • وقتی که به سخنرانی ها گوش می دهید، به اسم های مهم و رابطه ها (مقایسه، علت و معلول) دقت بیشتری داشته باشید. اگر که از آن ها یادداشت برداری کنید خیلی بهتر است، زیرا هنگام بیان کردن پاسخ خود، می توانید به یادداشت های خود نگاه کنید.
  • از یک مدرس با تجربه و حرفه ای برای تصحیح اشکالات اسپیکینگ خود کمک بگیرید.

چگونه رایتینگ تافل را مطالعه کنم؟

برای توسعه مهارت های نوشتار، زمان نیاز است و یک نویسنده خوب انگلیسی به احتمال زیاد، سال ها تجربه نوشتن به زبان انگلیسی و استفاده از این زبان در زندگی روزمره خود را داشته است. اگر که شما نویسنده خوبی نیستید، کلافه نشوید. خبر خوبی که برای شما داریم این است که تنها نیاز است در بخش های (independent) و (integrated) تست رایتینگ، نوشته شما مناسب باشد.

یادگیری رایگان رایتینگ تافل

در زیر موسسه زبان دایلو به شما توصیه هایی را برای اینکه بتوانید این تست را به نحو احسن انجام دهید، بیان می کنیم.

  • برای اینکه بتوانید خوب بنویسید، نیاز است که مقالات خوبی را مطالعه کنید تا ذهن شما دانش خوبی از ساختار ها و کلمات آکادمیک زبان انگلیسی داشته باشد تا هنگام نوشتن، از آن ها استفاده کنید. همچنین دایلو توصیه می کند که نمونه نوشته های تافل را که برای شما قرار داده ایم را حتما مطالعه کنید و از آن ها یاد بگیرید. هنگامی که این نمونه مقالات را مطالعه می کنید، تنها به حفظ کردن آن ها نپردازید، بلکه به بررسی اینکه چگونه جملات یک پاراگراف با ساختار های مختلفی شکل گرفته است، لغاتی که استفاده شده و ایده هایی که در پاراگراف ها بیان شده اند نیز بپردازید. از خودتان این سوال ها را بپرسید که ” آیا می توانم چنین ساختار هایی را در نوشته هایم استفاده کنم؟”، “آیا می توانم جملاتی را بنویسم که در آن ها چنین کلماتی نیز وجود داشته باشند؟”. هر چه که بیشتر مطالعه کنید، بیشتر مهارت رایتینگ خود را تقویت خواهید کرد. در نتیجه دفعه بعد که مقاله ای را می نویسید، قادر خواهید بود که از آن ها در نوشته های خود استفاده کنید و ایده های خود را شامل کنید.
  • اگر که نویسنده خوبی نیستید، حداقل 1 روز زمان برای تمرین کردن بخش های (integrated) و (independent) اختصاص دهید.
  • میزانی زمان برای ایده پردازی برای سوالات رایتینگ (independent) اختصاص دهید.
  • با انواع سوال های بخش مقاله نویسی در رایتینگ تافل، خود را آشنا کنید.
  • در ارتباط با یک مسئله، یک نوشته واضح که در آن دیدگاه خود را بیان کرده اید بنویسید.
  • پاراگراف های مقدمه (introduction) و نتیجه گیری (conclusion) خوبی را بنویسید.
  • در تمرین های رایتینگ، سعی کنید که مقاله شما شامل 3 پاراگراف بدنه باشد که هر کدام دارای یک ایده اصلی و شامل مثال های بخصوصی که حامی ایده اصلی است باشد.
  • ایده های خود را با عبارت های مناسب به یکدیگر متصل کنید.
  • از طیف وسیعی از کلمات آکادمیک و عمومی به صورت صحیح و مناسب استفاده کنید.
  • از طیف وسیعی از ساختار های گرامری به شکل صحیح استفاده کنید.
  • مهارت های بازگویی، نقل قول و یادداشت برداری خود را تقویت کنید.
  • از مطالب دیگری که دایلو در ارتباط با رایتینگ نویسی بیان کرده است، استفاده کنید.

برنامه مطالعاتی تافل (ماه اول):

بخش مهارت های زبان انگلیسی:

1) کلیه تمرین های کتاب “کلمات تافل” را کامل کنید. کلیه کلماتی که یاد گرفته اید را در دفترچه خود یادداشت کنید. هنگامیکه تمرین ها را انجام می دهید، به این شکل که بخشی را انجام دهید و سپس به بخش بعد بروید عمل نکنید. در عوض، از خودتان سوالات زیر را بپرسید، قبل از اینکه به سراغ تمرین بعد بروید:

  • آیا می توانید همه کلمات را به صورت صحیح تلفظ کنید؟
  • آیا می توانید این کلمات را هنگامیکه می شنوید، شناسایی کنید؟
  • آیا می توانید از این کلمه ها به صورت صحیح در پاسخ به سوالات اسپیکینگ و رایتینگ استفاده کنید؟
  • آیا با استفاده از حروف اضافه و کلمات دیگر در مثال های بیان شده در کتاب خود، آشنا هستید؟

2) کلیه بخش های “Academic Skills” را تکمیل کنید. این کار انتخابی است، اما ایده خوبی است که کلیه درس های گرامری را کامل کنید و دیگر کتاب های گرامر را نیز مطالعه کنید. حتما در ماه اول موضوعات گرامری زیر را مطالعه کنید:

  • کلیه زمان ها و جملات شرطی
  • اسم ها (قابل شمارش، غیر قابل شمارش)، صفت ها، قید ها
  • حروف اضافه
  • مقایسه یک چیز و چند چیز
  • مصدر ها

بخش ریدینگ:

  • درس های ریدینگ تافل را کامل کنید.

بخش لیسنینگ:

  • 40 تمرین مکالمه (Conversation) را که معمولا بین دانشجو و استاد یا دانشجو با دانشجوی دیگر است انجام دهید. این نوع لیسنینگ ها معمولا برای شروع راحت تر هستند. سعی کنید که خودتان را به سرعت گویشوران بومی برسانید و به مطالعه کلمات و اصطلاحاتی که در لیسنینگ ها استفاده می شود بپردازید.

بخش رایتینگ:

کلیه تمرین های رایتینگ تافل را تکمیل کنید.

  • به مطالعه 7 نمونه مقاله از سوالات (preference) بخش (independent) رایتینگ تافل بپردازید.
  • 7 نمونه مقاله از سوالات (Agree & Disagree) بخش (independent) رایتینگ را مطالعه کنید.
  • 7 نمونه مقاله از سوالات (If / Imaginary) بخش (independent) رایتینگ مطالعه و بررسی کنید.
  • 7 نمونه مقاله از سوالات (Comparison & Contrast) را مطالعه کنید.
  • 7 نمونه مقاله از سوالات (Description or Explanation) را مطالعه کنید.

بخش اسپیکینگ:

  • کلیه تمرین های اسپیکینگ تافل را انجام دهید.
  • بر روی تلفظ کردن خود کار کنید.

برنامه مطالعاتی تافل (ماه دوم):

بخش ریدینگ:

  • 20 تمرین ریدینگ انجام دهید.

بخش لیسنینگ:

  • در موضوع “انسان شناسی و باستان شناسی”، 5 تمرین لیسنینگ انجام دهید.
  • در موضوع “زیست شناسی”، 5 تمرین لیسنینگ انجام دهید.
  • در موضوع “ستاره شناسی”، 4 تمرین لیسنینگ انجام دهید.
  • در موضوع “جامعه شناسی”، 4 تمرین لیسنینگ انجام دهید.
  • در موضوع “گیاه شناسی”، 3 تمرین لیسنینگ انجام دهید.
  • در موضوع “تاریخ فیلم”، 2 تمرین لیسنینگ انجام دهید.

بخش رایتینگ:

  • کلیه درس های رایتینگ بخش (integrated) را تکمیل کنید.
  • 8 مقاله (independent) برای سوال های “Agree and Disagree” بنویسید.
  • 8 سوال رایتینگ بخش (integrated) را تمرین کنید.

بخش اسپیکینگ:

  • 14 سوال بخش اول اسپیکینگ تافل را انجام دهید.
  • 14 سوال بخش دوم اسپیکینگ تافل را انجام دهید.
  • 6 سوال بخش سوم اسپیکینگ تافل را انجام دهید.
  • 8 سوال بخش چهارم اسپیکینگ تافل را انجام دهید.
  • 6 سوال بخش پنجم اسپیکینگ تافل را انجام دهید.
  • 8 سوال بخش ششم اسپیکینگ تافل را انجام دهید.

آزمون آزمایشی تافل:

یک آزمون ماک تافل را امتحان دهید.

برنامه مطالعاتی تافل (ماه سوم تا ششم):

بخش ریدینگ:

  • 20 تمرین ریدینگ را انجام دهید.

بخش لیسنینگ:

  • 9 تمرین لیسنیگ در ارتباط با موضوع “تاریخ” را انجام دهید.
  • 5 تمرین لیسنینگ در ارتباط با موضوع “تاریخ هنر” انجام دهید.
  • 3 تمرین لیسنینگ در ارتباط با موضوع “معماری” انجام دهید.
  • 2 تمرین لیسنینگ در ارتباط با موضوع “زیست شناسی انسانی” انجام دهید.
  • 2 تمرین لیسنینگ در ارتباط با موضوع “اکولوژی” انجام دهید.

بخش رایتینگ:

  • 8 مقاله برای سوال “preference” بنویسید.
  • 4 مقاله برای سوال “Comparison and contrast” بنویسید.
  • 8 رایتینگ برای سوال های بخش (integrated) بنویسید.

بخش اسپیکینگ:

  • 14 سوال بخش 1 اسپیکینگ
  • 14 سوال بخش 2
  • 6 سوال بخش 3
  • 8 سوال بخش 4
  • 6 سوال بخش 5
  • 8 سوال بخش 6

آزمون آزمایشی تافل:

  • در یک آزمون ماک تافل شرکت کنید.

برنامه مطالعاتی تافل (ماه چهارم):

بخش ریدینگ:

  • 20 تمرین ریدینگ انجام دهید.

بخش لیسنینگ:

  • 7 تمرین لیسنینگ در موضوع “زمین شناسی” انجام دهید.
  • 4 تمرین در موضوع “ادبیات”.
  • 4 تمرین در موضوع “زیست شناسی دریایی”.
  • 1 تمرین در موضوع “بازاریابی”.
  • 2 تمرین لیسنینگ در موضوع “روان شناسی”.
  • 4 تمرین لیسنینگ در موضوع “زمین شناسی”.

بخش رایتینگ:

  • برای سوالات “If / Imagination”، 8 مقاله بخش (independent) بنویسید.
  • 4 مقاله برای سوال های نوع (Compare & Contrast) بنویسید.
  • 8 تمرین تافل بخش (integrated) را انجام دهید.

بخش اسپیکینگ:

  • 14 سوال بخش اول اسپیکینگ را انجام دهید.
  • 14 سوال بخش دوم
  • 6 سوال بخش سوم
  • 8 سوال بخش چهارم
  • 6 سوال بخش پنجم
  • 8 سوال بخش ششم

آزمون آزمایشی تافل:

  • در یک آزمون ماک تافل دیگر نیز شرکت کنید.

برنامه مطالعاتی تافل (ماه پنجم):

  • کلیه مطالبی که در 4 ماه گذشته خوانده اید را مرور کنید.

برنامه مطالعاتی تافل (ماه ششم):

  • در یک آزمون آزمایشی (ماک) تافل شرکت کنید.
  • همه چیز را مرور کنید.

این تمرین هایی است که نیاز است در مدت 6 ماه به بهترین شکل انجام دهید تا بتوانید به نمره مورد نظر خود در آزمون تافل برسید. همچنین بهتر است که این صفحه را ذخیره کنید تا هر موقع نیاز شد، مجددا به آن مراجعه کنید.

برای شروع دوره خود، فرم ثبت نام را تکمیل نمایید و با ما تماس بگیرید.